Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vasisi olduğum babamın adına kayıtlı tapuyu kendi adıma devir alabilir miyim?

romerro

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Öncelikle merhabalar, babam 95 yılından beri sağ tarafından kısmi olarak engelli ve ben babamın vasisiyim yüzde 95 fiziksel olarak engelli raporu mevcut sormak istediğim soru şu, evimiz babamın üzerine sağ iken almış ben 27 yaşımdayim anne on yıl önce bizi bırakıp gitti boşanma davası Vs zamanında yakınlarım açmamış ben hazırlanıyorum açmaya çok karmaşık ve sayfalarca yazabileceğim bir durum ancak babam evi benim üzerime vermek istiyor kendisi 69 yaşında her hangi bir isteğini ve duygusunu işaret ve çok az konuşma ile anlatıyor tapu devri olabiliyor mu? Oluyor ise nasıl bir yol izlemeliyim lütfen beni aydınlatın.

Çok teşekkür ederim şimdiden.

Babanıza ait mallar vesayet altına alınmıştır üzerinize alamazsınız muhtemel (vesayet altındaki kişinin hakların korunmasi kendi üzerinize aldığınızda vasiliği kötü kulanmadan sebep vasiliginiz sona erebilir) . yinede dilekçeyle mahkemeye bu isteğinizi yazıyla belirtin

Üst Alt