Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ve Açıköğretim'den mezun oldum!

***Neri***

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Güzel formumuzun değerli sakinleri cumartesi günü aöf işletme fakultesinin büt sınavı vardı ikisinede girdim ama cıktığımda pek ümitli değildim dün akşam msj geldi cvp anahtarları yayınlanmış eve gider gitmez baktım o telaşla öle bi bakmısımkı yanlıs cvp anahtarlarına bakmısım ve cok kötü olmuştum daha sonra tekrar doğru ccp anahtarlarına bakınca cok sasırdımve beklediğiminde daha üzerinde notlar aldım.Bu sevincimide siz değerli dostlarımla paylasmak istedim.bilirsiniz mutluluk paylasdıkca coğalırmış.

gözünaydın!

yüksek lisansa felan başvur geliştir kendini! bende maliye bölümündeyim.

bir gün benimkide biter inşallah!

hayırlı olsun mende büten sonra mezun oluyorum aynı durumdayız yani

çok tşk ederim arkadaşlar bakalım hayırlısı

çhehov; inş sizinde bir an önce biterde sizde hedefinize bir adım daa yaklaşmıs olursunuz.

reşit kartal; hadi bakalım hayırlısı arkadaşım ben cvp anahtarımı sınav anındayken almısdım int te de yayınlanınca hemen baktımmmm:::)))

Tebrik ederim sevgili Neriman. Hayırlı olsun. Başarılarının devamını dilerim.

Allah cc.vermiş olduğun emeklerini bundan sonra hayırlısıyla yemek nasip etsin:)
Bu mutluluğun tüm mutluluklarla birleşmesi dileğiyle:)

sultancım cok tşk ederim o güzel dileklerin için inş cefasını cektim bundan sonrada sefasını süreceğim
bütün mutluluklarımı sizlerle paylasmak vede sizlerin mutluluklarıyla büyütmek dileğiyle

prensesimmmm tşkler o güzel dileklerin için

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ...........

Hayatınızın hep başarı, mutluluk ve sağlık dolu olması temennilerimle sizi tebrik ediyorum.

güzel dilekleriniz için cok cok tşkler arkadaşım
Hepimizin hayatında sağlık mutluluk ve basarı olması dileklerimle

darısı başımıza artık tebrik ediyorum bende 4e geçtim hem iş hem okul nasıl yapacaksam hala kara kara düşünüyorum.

cok tşk ederim umarımm sende biran önce verirsin
bu arada ben de calşıyorum vermek zor değildir kolay verirsin sana püf noktasını verebilirim istersen

Gözün aydın canım ..:)
Tebrikler.
İsteğin doğrultusunda, başarılarının devamını diliyorum.

Sükût-u Vaveyla

Tşk ederim arkadasım güzel dileğin için.Valla cok zordu benim için bitirdim sonunda cok mutluyumm.

Bilirim o duyguyu bende 3 ay önce mezun oldum ve mebde memur olduğum için adaylık kalktıktan sonra derce ve kademem 9/2 olcak allahın izniyle:):) herkes üniversite okumaya ve geliştirmeye davet ediyorum arkadaşlar eğer okumasaydım bu günlere gelemezdim...

aynen bu konuda size katılıyorum bende ilk basda okumak istemedim ama iyikide okumusum yoksa suan calısabildiğim bi işim vede huzurum olmazdı diye düşünüyorum

Hayırlı olsun :):):)
gözün aydın

Merhaba neriman hanım tebrik ederim hayatta nice başarılar.....saygılarımla

cok tşk ederim seyhan hanım güzel dilekleriniz icin ist.üniv.2 yıllık üniversiteyi bitirmiştim.Bu acıköğretim ise 4 yıllık üniversite idi ve şukurler olsun bitirdim cok mutluyum Keske zor deyipte bölümü bırakmasaydınız benim içinde cok zor oldu ama azmin elinden hiç birsey kurtulmuyor.Ben 4 yılllığı bitirdim ee darısı sizin başınıza diyelim değil mi:))

Neriman tebrik ederim kaç sene oldu bilmem ama sonunda bu işi bitirdin ben duyum aldımm Anadolu Üniversitesi sana özel diploma hazırlamış doğrumu şaka şaka Kolay gelsin

tebrikler bende 3. sınıftan 4. sınıfa gectim seneye biter benimde inşallah :)

açıköğretimin teknik kısımları var.o kısımları okumak gelecekte daha faydalı.teknisyen,tekniker,şef tekniker,teknik uzman olma imkanı sağlıyor. o bölümler.şu an aklıma gelmedi hangi bölümler olduğu.internetten araştırabilirsiniz.

Tebrik ederim... gözünüz aydın.

Hem çalışıp hem de devam zorunluluğu olmayan bir okulu kendi iradesiyle okuyabilmek oldukça zor olsa gerek. Bu başarınızın diğer yaşam alanlarınızda da devam etmesini dilerim.

Tebrik ederim başarılarınız daim olsun inşallah çalışan kazanır her zaman...

arkadaslar cok cok tşk güzel dilekleriniz icin gercektende öle calışan kazanır hiç bir zman pes etmemek lazım

Üst Alt