Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ve doktor beni feda etmeye karar vermiş...[O An]

Mediha

Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
2
Ben doğum esnasında sakatlanmışım.. Annemim normal doğum yapması yasakmış sadece sezeryan yapabilirmiş.. Ama sancılanıp hastaneye gittiğinde doktor normal doğum yaptırmaya kalkışmış.. Bakmış işin içinden çıkılmıyor bebeğimi kurtaralım anneyimi diye sormuş bizimkilere.. Ee bebek kurtulsa anne ölse olmaz anne kurtulsa bebege kıyılsa olmaz bizimkiler ikisinide kurtarın demişler.. Ama doktor beni feda etmeye karar vermiş.. Doğum esnasında oldukça zarar vermiş bana omuriliğe, kalça çıkığı v.s. en sonunda doğmuşum ama her yeri mosmor bir bebek.. Doktor bu bebek ölü demiş masaya bırakmışlar ve anneyi kurtarmaya çalışıyorlarken birde bakmışlarki masada ölü dedikleri bebek hareket ediyor.. Hemen almışlar küveze.. Ama demiş doktor yaşamaz yinede bir kaç gün belki..
31 yıl bitmek üzere hala inatla hayata tutunuyorum hala ölmedim hayret :) Öldürmeyen Allah öldürmüyor işte..
Benim hikayemde bu.. Bana anlatılanları yazdım.. Doğuştanmı sonradan mı siz karar verin artık..

insan hayatının ucuz olduğu bir ülke bizim ülkemiz...iyi ki şu an yaşıyorsun..umarım hayat istediğini bırakır avuçlarına...

Bazen inatçı olmak iyi oluyor ada.. Bende hayata inat ettim işte ilk günden beri. O attıkça bende inatla tutunuyorum..

bazen çok yorulduğumu düşündüğüm anlarda...bir iki şarkı dilime dolanır..heni der ya;sezen

anladım sonu yok yalnızlığın..
her gün çoğalacak...
belkide dokunulmazdı ;
çocukken ağlamak...

alışır her insan//alışır zamanla
kırılıp incinmeye...

....................

sonra yeniden küçük bir umut ..sonra yeniden hayata bir çalım ve sonra yeniden ..sezen cümleleri;

yakala hayatı tut saçından çevir yüzüne ÖP ÖP...

yaşamak için çoook inat etmişsin

ee barii doya doya yaşa o zaman
her şey gönlünce olsuunn.

yaşama karşı inatçı olamak,her türlü sorunla mücadele etmek ve sonuçlarını almak çok güzel ama bir de sonuçlarını alamamk var ben hep aldım umarım sizde hep alırsınız, sonucunu almıcamı bilsem bile o şeye inat ederim mücadele veririm, veriyorumda zaten ben her zaman iyi ki özürlü olmuşum derim çünkü özürlü olmasaydın allah mafaza diğer özürlü olmayan insanlar gibi acımasız,duygusuz,karşısındakini düşünmeden hareket eden birisi olurdum belki,
neyse ben konuştukça konuşurum
ama
iyi ki özürlü olmuşum

Tıbbı yanıltmışsın, yazıklar olsun sana! :)

Helal patron sanada bu yakışırdı zaten tıbbıda yanıltmışın hayatlada inatlaşmışın herzamanki gibi :lol: :wink:

Tıpata bazen yanılır melpomene banada doktorlar 3 ay yaşar demişler bende inatla 29 yıldır yaşıyorum bakalım nereye kadar inat edecegiz :D

31 yıl bitmek üzere hala inatla hayata tutunuyorum hala ölmedim hayret Öldürmeyen Allah öldürmüyor işte..
Benim hikayemde bu.. Bana anlatılanları yazdım.. Doğuştanmı sonradan mı siz karar verin artık..
walla 31 yılı inatla yaşamış biri olmanız sizin karekterinizin ne kadar kuvvetli olduğunu gösterir..

ee siz değilmiydiniz öldü diye masaya bırakılan ve canlanan bebek..

söze ne hacet..işte sen...

Yaşam mücadelesini daha doğarken tadan arkadaşım,hayırlı ömürler,2 hayatta mutluluklar...Yahu mell niye annen ismini Mücadele koymamışki... :D Neyse sabah sabah latife yapayım dedim.Koca bir gün bizi bekliyor.Merhaba yeni gün...Ayrıca tıbba kim inanırki.Biz ailecek hiç inanmadık,inanmayızda...

mrb

malesef bizim ülkemiz çok aciz ama avrupada hastalara daha çok değer veririyormuş bazen bu yüzden avrupada yaşamalı çok istemişimdi... üzüldüm sizede allah yardımcınız olsun...

Canım hemşerim iyiki inatla tutunmuşsun hayata...

Ve o doktorun yüzünü kara çıkarmışsın...

Ama ben bu doktor hatalarını duymaktan cidden rahatsız oluyorum, bunu 6 yıl bu işin eğitimin almış kişilere yakıştıramıyorum ve bu yüzden engelli olan arkdaşlarım, TAMAMEN İNSAN İHMALKARLIĞI :twisted: neyseki onlar öldü demiş ama sen direnmişsin, hayat mücadelende başarılar sevgil melpomene 8) :wink:

Şimdi hayret oldum yaaf aynı olay benimde olmuş ama bebek ölü demişler sezeryan yapmışlar annemi benim durumum ana rahminde okjicensiz kalmışım ondan ölü bu bebek demişler annem iki gün öncesi gitmiş hastaneye ozaman hiç birşeyim yokmuş doğuma daha iki hafta varmış sanırım evde annem baygınlık geşirmiç ondan sonra ben nasıl okjicensiz kalmışım bilmiyorum hemen ameliyata almışlar bari bebek ölü anneyi kurtalarım demiş doktor ellelinden geldiği kadarıylan hemen beni aldıktan sonra küveze koymuşlar kalb atışlarım çalışmaya başlamış.

Bende yani ölü bebeğim sizin anlayacanız :lol: yaaa melpomene senin açtığın konuya bende yazdım ama kusura bakma bende anlatmak istedim :wink:

Olsun candankız ne demek kusura bakma.. Demekki aynı kaderi paylaşıyoruz hemen hemen.. Bizler tıbbı biraz yanılttık ama ne yapalım.. Ne iyi etmişte yanıltmışız aslında değilmi.. Çünkü hayat çok güzel ve yaşamaya değer..

Sana huzur dolu mutlu bir hayat diliyorum.Gerçi muhakkak öyle olacaktır çünki Azrail sana yaklaşmayı denemiş başarısız sonuçlanmış uğramaz herhalde artık.O gülen yüzün hiç solmasın.

Üst Alt