Ben doğum esnasında sakatlanmışım.. Annemim normal doğum yapması yasakmış sadece sezeryan yapabilirmiş.. Ama sancılanıp hastaneye gittiğinde doktor normal doğum yaptırmaya kalkışmış.. Bakmış işin içinden çıkılmıyor bebeğimi kurtaralım anneyimi diye sormuş bizimkilere.. Ee bebek kurtulsa anne ölse olmaz anne kurtulsa bebege kıyılsa olmaz bizimkiler ikisinide kurtarın demişler.. Ama doktor beni feda etmeye karar vermiş.. Doğum esnasında oldukça zarar vermiş bana omuriliğe, kalça çıkığı v.s. en sonunda doğmuşum ama her yeri mosmor bir bebek.. Doktor bu bebek ölü demiş masaya bırakmışlar ve anneyi kurtarmaya çalışıyorlarken birde bakmışlarki masada ölü dedikleri bebek hareket ediyor.. Hemen almışlar küveze.. Ama demiş doktor yaşamaz yinede bir kaç gün belki..
31 yıl bitmek üzere hala inatla hayata tutunuyorum hala ölmedim hayret Öldürmeyen Allah öldürmüyor işte..
Benim hikayemde bu.. Bana anlatılanları yazdım.. Doğuştanmı sonradan mı siz karar verin artık..
31 yıl bitmek üzere hala inatla hayata tutunuyorum hala ölmedim hayret Öldürmeyen Allah öldürmüyor işte..
Benim hikayemde bu.. Bana anlatılanları yazdım.. Doğuştanmı sonradan mı siz karar verin artık..