Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vefaat eden babanın bağkur'a borcu olduğu için çocuklara yetim aylığı bağlanmıyor!?

vural esin

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
herkese selamlar; komşu vefat etti ama çocuklarına maaş bağlanmıyor. rahmetlinin ssk.dan 1900 ödenmiş günü var fakat bağ-kur.a 9000 tl gibi bir borcu görünüyormuş. borcu ödeyin maaşı sonra bağlayım demişler. acaba bu konuda bizi aydınlatabilirmisiniz.

1900 gün zaten ssk primi yeterli bağkura gerek yok zaten bağlanmsı gerek eğer yetmiyorsa bağkurun çok az bölümünü öderseniz de olur gerekli olan prim kadar ödersiniz

Bağkura borcu ödenmezse hiç bir şekilde maaş bağlanmıyor maalesef

onu anladım bağkura gerek kalmadan 1900 ssklı primi varmış o zaten yeterli olmalı zaten burada bazı prodüsürler vardır konuyu biraz açarsanız daha iyi anlarız çocukların yaşı kaç çocuklar okuyormu mesala çocuklardamı engelli yada kızmı erkekmi ve sska yetmiyora prim olarak bağkurdan takviye yapılabilir ama 9000 iş günü bağkur borcuda ödemesi gerekmez atıyorum 2000 bağkur prime ihtiyaç vardır biliyorsunuz birde eski bağkur borçlarını yapılandıramıyorsunuz vatndaş bağkur borcunu yapılandırmış ödeme yapmmamış onun gerekli olan borcu ödeyebilir yapılndırmamıştır o zaman geriye dönük borçlarına ödeme yapamaz çünkü otomatik olarak bağkur primlerini yok sayabilir buda olmuyorsa askerliği vardır o bile yeterli konuya açıkça yazmalı benim zamanım yok ama elimden geldiği kadar yardımcı olurum tel 0555 324 74 96 arayın beni en azından sizi yönlendiririm şura git buraya git siteden takip yazışmalar yaparız

Üst Alt