Selamın aleyküm arkadaşlar benim yaşadığım sorun şu 2017 ocak 20 çıkışlı%90engelli aneanemin üzerinden almış oldugum arac aneanemin vefat etmesinden ötürü evlatları olan 5 kardeşe kaldı yani dayımlara dayımmın birinin kredi borcundan dolayı aracı icra yoluyla otoparka çektiler soru şu bu aracın tüm parasını kendim kredi çekerek ödedim hala da ödemek deyim nasıl bir yol izlemeliyimki aracın haciz yoluyla satışını engellerim yada kurtarabilirim
Selamın aleyküm kardeşlerim bu konuyu hiç bir yerde bulamadım bu yüzden acmak istedim miras kalan engelli aracın 5 hissedarı var bunlardan sadece birisi feragat etse ötv işlermi diger hissedarlara miras kalan yanlızca araç var başka hiç bir şey yok feragat edecek kişi borcu oldugundan dolayı araba haciz edilmesindiye bu yola başvurulacak
Selamın aleyküm kardeşlerim bu konuyu hiç bir yerde bulamadım bu yüzden acmak istedim miras kalan engelli aracın 5 hissedarı var bunlardan sadece birisi feragat etse ötv işlermi diger hissedarlara miras kalan yanlızca araç var başka hiç bir şey yok feragat edecek kişi borcu oldugundan dolayı araba haciz edilmesindiye bu yola başvurulacak