Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vefat eden annemden kalan kredi borcu ve haciz..?

Konular
22
Reaksiyonlar
0
Annem bundan uc ay once rahmetli oldu kendisinin bir ayagi saglik sorunlari nedeniyle kesildi ve %90 engelli statusunde rahmetli olmadan once kredi cekmis benim asil sorum bir banka %90 engelli bir kisiye hicbir saglik raporu istemeden kredi verebilirmi bankayla gorustugumuzde sozlu olarak saglik sorunu olmadigini soyledigini belirttiler bunun yasal yukumlulugu varmidir kendisi degilde vekalet verdigi bir kisi varsa ve o cektiyse bu parayi biz odemeye mahkummuyuz bu konuda bana yardimci olursaniz cok sevinirim bankanin bizden istedigi para 22bin tl

sağlık raporu ile kredinin hic bir alakası yok ancak kredi yapılırken muhakkak banka sigorta yapmıştır yaptı ise geri kalan meblağı sigorta şirketi bankaya öder bunu araştırın öncelikle

Hayat sigortasi yapiyorlar fakat isin enteresan tarafi simdide sigorta sirketi kabul etmiyormus
Benim bildigim belkide yanlis biliyorum yasi ilerleyen ve hasta olan kisilere banka kredi vermeye yanasmiyor

@erkan medeni Sigorta şirketinin kabul etmemesi önemli değil aşağıdaki linkte sizin durumunuza benzer bir olay sonrasında sigorta şirketi aleyhine açılan davada yargıtay ölen kişinin borcunu sigorta öder şeklinde bir karar almış, siz de dava açabilirsiniz, aşağıdaki haberi inceleyin isterseniz.

Yargıtay: Ölen kişinin kredi borcunu sigorta şirketi öder

Kredi çektikten sonra hayatını kaybeden kişilerin yakınlarına hayat sigortası poliçesi düzenleyen bankaların 'Poliçenin sağlık bölümü boş bırakılmış, bu yüzden kredi bedelini üstlenemeyiz' gerekçesine Yargıtay verdiği emsal kararla 'dur' dedi.

Yargıtay: Ölen kişinin kredi borcunu sigorta şirketi öder

Üst Alt