bu konu hakkında @OturanBoğa dan (yada bilgisi olan arkadaşlardan) bilgi istiyorum 1990 yılında bağkur emeklisi babam vefat etti annemle bana maaşın 4te3ü bağlandı anneme 4te2 bana 4te1i 2011de annemde vefat etti. annemin vftını bildirdik 5 6 ay benim maaşımda artış olmadı sgk memuru maaşımda artış olmayacağını sadece %25ini alacağımı söyledi (memurlarda hiçbişey bilmiyor arkadaş!) sonra araştırdık soruşturduk bimeri bulduk arayıp durumu anlattık devreye girip maaşın %50ni bağladılar
şimdi hatırladım hayal meyal 90 yılında 8 9 yaşındaydım şöyle olmuştu emekli maaşını 5 bölüp 2 anneme 1 bana kalan 2 hisse kesildi.
yüzde hesabı ile %40 anneme %20 bana oluyor. annemin vefatından sonra maaşım (7 8 lira eksikle) yaklaşık 2 katına çıktı şu anda maaşın %40nı almış oluyorum hesabıma göre,
vede seyyanen yapılan zamdan 50 almam gerekirken 25 lira aldım dilekçe verdim lehime sonuç alamadım
şimdi hatırladım hayal meyal 90 yılında 8 9 yaşındaydım şöyle olmuştu emekli maaşını 5 bölüp 2 anneme 1 bana kalan 2 hisse kesildi.
yüzde hesabı ile %40 anneme %20 bana oluyor. annemin vefatından sonra maaşım (7 8 lira eksikle) yaklaşık 2 katına çıktı şu anda maaşın %40nı almış oluyorum hesabıma göre,
vede seyyanen yapılan zamdan 50 almam gerekirken 25 lira aldım dilekçe verdim lehime sonuç alamadım