Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vefat eden babamın diz altı protezlerini ihtiyaç duyabilecek kişilere nasıl ulaştırabilirim?

Hasand

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar merhabalar,

Yaklaşık 1 ay önce babam vefat etti ve kendisinin iki bacağında da dizaltı protezleri vardı. Bu protezleri şuanda ne yapabilirim tam bilemediğim için sizden bu konu hakkında bilgisi olan varsa fikir almak istedim. Zamanında protezleri yaparken ciddi paralar verdiğimizi hatırlıyorum ve günümüzde maddi imkanlar daha da zorlaştığı için bu protezlerin bir ihtiyaç sahibi tarafından kullanılması iyi olacaktır diye düşünüyorum. Protezleri üniversite veya devlet hastanelerine bırakılabilir miyim acaba? Bir yandan protezi yapan medikalciye mi bıraksam diyorum ama onun da bu protezleri gerçekten ihtiyaç sahibi birisine ulaştırıp ulaştırmayacağına güvenemiyorum. Bu konuyla ilgili bilgisi veya tecrübesi olan var mıdır?

Üst Alt