Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vefat eden engelli kişinin bakım aylığı ve ÖTV muafiyetli aracı hakkında ne yapacağız

Yecoli

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Ağustos 2017 'de alınan raporla evde bakım aylığına başvuru yaptım. Şartlar uydu ve inceleme sonucu bakım aylığı bağlandı. Ama hiç aylık almadık. Sonra ekim ayının başında raporla araç aldım. Annem 3 gün önce vefat etti. Şimdi aylık ve araç için nasıl bir yol izlemeliyim?

O araba annenizin üstüneydi.
Miras paylaşımı düşer çocuklar arasında.
ne zaman onaylandığı ise o günlük maaş yatmıştır bakıniz

Kalem abla annemin bakıcı maaşı 1 ay önce onaylandı ama annem 3 gün önce vefat etti. Maaşı hiç almadık. 15 gün öncede raporla annemin üzerine araba aldım. Hastane yoğunluğundan dolayı arabayı bildirmedim. Şimdi maaş ve araç için nasıl bir yol izlemeliyim? Nerelere başvuru yapmalıyım?

Yecoli annenin vefat ettiğini ve araç aldığınızı evde bakım aylığı aldığınız aile ve sosyal politikalar bakanlığı il müdürlüğüne bildirmen gerekiyordu. bu bildirimi yaptın mı ablası?
son durum ne?

Üst Alt