Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vefat eden oğlum adına kayıtlı aracın tescil işlemleri nasıldır?

metehan50*

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Herkese merhabalar.Arkadaşlar yaklaşık 12-13 yıldır bu sitede seviçlerimizi,üzüntülerimizi,sorunlarımızı paylaşıyorduk.Bir çok arkadaş beni bu sitede tanır.Arkadaşlar engelli ve yatalak oğlum için bu siteye üye olmuşken,oğlum malesef kadir gecesi saat 02.00 gibi, 24 yaşında vefat etti.İçinden çıkamadığım zaman bu siteye başvuruyor sizlerden sorunlarımıza cevaplar veriyorsunuz.Allah sizlerden razı olsun.Sizlere sağlıklı nice günler dilerim.
Arkadaşlar vefat eden oğlum adına 2007 yılında Yurt dışından araç getirtmiştim.Araç 10 yılını doldurdu.Gümrükten de emniyete yazı gelmişti.Araç aldığımda oğlum 12 yaşındaydı.Mahkeme kararı filan olmadan araba almıştık.Arkadaşlar oğlum vefat ettiğinden dolayı bu araba için nasıl bir yol izlemeliyiz?Hepinize mutlu ve sağlıklı günler dilerim.

metehan50*

Sabırlar diliyorum.

Ne yaptınız? Doğrudan vergi dairesine giderek işlem yapabilmeniz gerek.

Bülent bey Allah razı olsun.Bizler çok üzüldük ama elden bir şey gelmiyor.Hatta borç harçla yeni bir araba almak için pazarlık yapıyordum.Daha önceden oğlum 18 yaşından küçük olduğundan hiç bir izin almadan aracı almıştım. Ankara Gümrük Müdürlüğüne yazı yazarak gerekli işlemler emniyete bildirilmiş.
Ben de Vergi dairesinden işlem yaptırmayı düşünüyorum.
Allah bütün hasta ve engelli arkadaşlara şifalar nasip etsin.

Üst Alt