Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vefat edenin adına kayıtlı aracı kimler kullanabilir ve devri nasıldır?

Yusa

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ozurlu olan cocugumun uzerine bir arac aldim fakat araci aldim bir ay olmadan vefat etti daha sonra hemn ruhsat degisti dolayisiyla vergi odemeye basladim 3 yil olucak merak ettigim simdi bu araci kullanici yani anne baba dan baska kullanmasi yasak olan bu olay halaa gecerlimi yani kardesim veya bir baska birisi de kullana bilirmi simdiden tesekkurler..

Öncelikle Allâh sabırlar versin, başınız sağolsun.
Ötvsini ödediyseniz aracı herkes kullanabilir, satabilirsiniz.

Yanlis anlatmisim sanirim ötv degil normal yillik mtv vergisini hani normalde hem otv den hemde mtv den muaf sanirim ben vefat edince mtv odemeye basladim vede sanirim 5 yil satamiyorum dogrumu

Son düzenleme:
evet 5 yı satamıyorsunuz sürenin dolmasını bekleyeceksiniz

Merhaba bulent bey vefat eden ozurlu aracini 3 yildit mtv sini oduyorum araci alidim cocuk vefat etti ruhsat degisip esimle benim uzerime yapildi simdi merak ettigim bu araci ben satabilirmiyim otv sini odemeden bazi kisiler satabilirsin diyorda onun icin sordum simdien tesekkurler

Yusa

5 yıl dolmadan satamazsınız. Satmak isterseniz başta ödemediğiniz ötv'yi ödemeniz gerekir.

Üst Alt