İyi akşamlar ne yazık ki beyin kanaması geçirip yarı felç olmuş (%90 engelliydi), bastonuyla yavaş yavaş yürüyen babacığımı düşme sonucu kafasını kaldırıma vurduğu için kaybettik. tekrar beyin kanaması geçirdi 1 sene yatalaktı annemle elimizden geleni yaptık tek başımıza baktık... Ama kader midir nedir, son yıllarında hep yanında oldum inatçı bir adamdı kendi işimi göreyim derdi hala içimde kaldı keşke daha iyi bi baston alsaydım keşke sandalye alsaydım diye dert ediyorum da geri gelmiyor işte..
Şimdi ben üni okurken tıp fakültesinden %54 engelli raporu almıştım ve az az işin ucundan tuttum çalışıyorum iş yerinden bir arkadaşımdan babamın emekli maaşını alabileceğimi araştırmam gerektiğini duydum böyle bişey mümkün mü? Anneme destek olmak açısından çok iyi olurdu bu.
Zaten babacığım hastalandığından beri kendimi bilmiyorum, çalışırken zorlanıyorum tek kolumu kullandığımdan ağrı oluyor bi yanda da babamın hüznü annem üzülmesin diye dışarıya belli etmedim ama buraya içimi boşaltmak için yazdım.
Not: raporumda efor sarf edilmeyecek işlerde çalışabilir yazıyor
Şimdi ben üni okurken tıp fakültesinden %54 engelli raporu almıştım ve az az işin ucundan tuttum çalışıyorum iş yerinden bir arkadaşımdan babamın emekli maaşını alabileceğimi araştırmam gerektiğini duydum böyle bişey mümkün mü? Anneme destek olmak açısından çok iyi olurdu bu.
Zaten babacığım hastalandığından beri kendimi bilmiyorum, çalışırken zorlanıyorum tek kolumu kullandığımdan ağrı oluyor bi yanda da babamın hüznü annem üzülmesin diye dışarıya belli etmedim ama buraya içimi boşaltmak için yazdım.
Not: raporumda efor sarf edilmeyecek işlerde çalışabilir yazıyor