Merhabalar uzun zamandır formu takip ediyordum ve hiç ummadığımız bir anda başımıza çok acı bir olay geldi 1 ay önce babamı kaybettim ve ne yazıkki daha babamın kırkı çıkmadan bu evraklarla uğraşmak durumunda kaldım ve henüz hiçbir evrakla uğraşmadım.Yüzde 96 engelli raporumuz vardı ve bu raporla engelli araç alınmıştı.kasko sigortada babamın üzerine ve ruhsatı ne kadar daha varisler üzerine çevirmesem bi süresi varmıdır kimse sorduysam bi cevap alamadım ve bu tedirginliğimden trafik çevirmesine vs denk gelmemek için dün bu işlerle uğraştım vergi dairesi vs derken asıl sorum şu;
ruhsat abim annem ve benim üzerime(3 kişi) üzerine yapılacakmış ve okurken kullandığım öğrenim kredisi vergi dairesine düştü ve borç gözüküyor takipe düşmüş.Araca bu sebepten dolayı haciz konulurmu tedirgin oldum.Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler
ikinci sorum araç babamın üzerine olduğu için vdf den araç krediside babamın üzerineydi ve isteğe bağlı sigorta poliçesi yapıyolarmış ve bize de sormadıkları için aklımıza gelmedi yaptırmadık ve kredi ödemeleri devam ediyor bu borç silinebilir mi yoksa ödemeye devam mı etmeliyiz hernagibir silme yolu varmıdır ?
ruhsat abim annem ve benim üzerime(3 kişi) üzerine yapılacakmış ve okurken kullandığım öğrenim kredisi vergi dairesine düştü ve borç gözüküyor takipe düşmüş.Araca bu sebepten dolayı haciz konulurmu tedirgin oldum.Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler
ikinci sorum araç babamın üzerine olduğu için vdf den araç krediside babamın üzerineydi ve isteğe bağlı sigorta poliçesi yapıyolarmış ve bize de sormadıkları için aklımıza gelmedi yaptırmadık ve kredi ödemeleri devam ediyor bu borç silinebilir mi yoksa ödemeye devam mı etmeliyiz hernagibir silme yolu varmıdır ?