Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Venöz yetersizlik sebebiyle çalışma şartlarımın hafiflemesini nasıl talep edebilirim?

Alpha26

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba,sağ bacağımdan 2018 de varis ameliyatı oldum sol bacağımdan da 2022 1 ay önce varis ameliyatı oldum ileri derece venöz yetmezlik olduğundan dolayı iki ameliyatıda özel hastanede oldum iki ayrı özel hastane. Yaşım 30 kamuda işçiyim.engelli raporu yada çalışma şartlarımın hafiflemesi için ne gibi bir yol izlemeliyim özel hastane olunca nasıl oluyor suan sağ bacagimda nüks mevcut.

Özel hastene tedaviye dair görüş verebilir ancak yetkili değildir,

Tedavinizi kamu hastanelerinden devam edin,

Engelli rapaoru için "kamu hastaneleri " dikkate alınıyor....

Şartlarının değerlendirilmesi için rapor vermeye yetkili"Devlet hastaneleri" başvuru yapabilirsiniz....
Alpha26

Alpha26

Özel hastane kaç lira tuttu? Benim ameliyat olmam gerekiyor ama devlet hastanelerinde doktor ve malzeme yetersizliği nedeni ile olamadım. Özelden telini yazarsan arayıp bilgi almak istiyorum. Malzemeler yurtdışından geliyormus ve dolar-euro kur artışı nedeninden sağlık Bakanlığı hastanelere malzeme çok az veriyormuş.

Üst Alt