Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Venöz yetmezlik için rapor oranı nedir?

petunya

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, engelli cetveline göre venöz yetmezliği 20 oran verildiği yazıyor. Benim 2018 yılında çekilen dopplerimde venöz yetmezlik olduğu hatta ameliyatlık seviyede olduğu söylenmişti. Bende buna dayanarak rapor almaya çalıştım.
Doktorun dediği bu doplere bakarak oran veremiyoruz oldu. diğer rahatsızlıklarımdan aldığım oranlar polikistik böbrek 20+tansiyon 10+disk daralma+fıtık 7 şeklinde bundanda alsaydım 40 I geçerdi. Sizce de oran verilmezmi benim durumumda?

safen ven duplikedir.
akseuar safen ven çapı 4,1 ölçülmektedir.
VSM kalibrasyonu 8mm ölçülmektedir.VSM'de valsalva ile grade 2 reflü akım izlendi
uyluk mediali ve krural bölgede birkaç adet nontronboze dilate variköz pake mevcuttur.
VSP kalibrasyonu 5,3 mm ölçülmektedir. VSP'DE valsalsa ile grade 3 reflü akım izlendi
baldırda VSP kaynaklı nontronboze dilate variköz pake dilate variköz pakeler izlendi

pretibial bölgede ven yetmezliği izlendi

Üst Alt