Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Venöz yetmezlik için yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

ergül.

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar hepinize selamlar benim her iki bacağımda venöz hetmezliğine bağlı ülser var yüzde kaç alırım malulen emekli olabilirmiyim bilenler varsa yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler

ne zaman ise girdin calısıyormusun ilk işe giriş tarihin kac ilk bunları yaz.
vergi indiriminden bahsediyorsan tabiki alırsın merak etme

Sakalık oranı cetveli'ne göre "Derin ventrombozuna (varis) bağlı" hastalıklara verilen oranlar:

4- Venöz sistemhastalıkları: İnvaziv ve noninvaziv tetkiklerle tespit edilmiş derin ventrombozuna (varis) bağlı venöz dönüş bozukluğu olanlar:

a- Staz ülseri(Bacak yaraları) bulunmayanlar:% 20

b- Staz ülseri(Bacak yaraları) bulunanlar:
1- Tekekstremite:% 40
2- İkiekstremite:% 70

rapor

herkese iyi günler ben 96. dan beri çalışmaktayım halen zorda olsa çalışmaya devam ediyorum. bu hastalığım 2006 da başladı başta venöz sonrada ülser teşisi kondu tedaviside hok denecek kadar az malulen emekli olabilirmiyim ne yapmam gerekiyor bu işler için ne yapılırnereden başlanır bilmiyorum.nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorumbilenlerden yardım bekliyorum herkese teşekkürler.

Üst Alt