Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi borcumdan dolayı emekli maaşım kısmen bloke edildi. Ne yapmalıyım?

yelpaze

Aktif Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
1
vergi borcumdan dolayı bağ-kur malulen emekli maaşım kısmen bloke oldu. ne yapabilirim

Muhterem dostum bu gibi hukuki konularda hukuki bilgisi olmayanların yazacağı yorumlar ve bilgiler seni, beni,bizleri ziyadesiyle yanıltır. Yaşadığımız benzer bir olayı senin olayınla kıyaslayarak hüküm ve bilgi vermek de doğru olmaz. Mesela bir misal vereyim:Emekli maaşının ¼den fazlası haczedilemez denirken emekli maaşının hiçbir şekilde haczedilemeyeceğide belirtilmekte. Bankalar kullandırdıkları kredinin ödenmemesi durumunda borçlunun emekli maaşına bloke koyarak bunu kendisine ödememekte. Hakları varmı? Bence yok. İcra dairesine başvurarak bu uygulamaya itiraz şart. Buna mukabil yetim maaşının tamamı haczedilebilmekte. Kısacası hukuk mezunu birisinden alacağın cevaba itibar etmen en sağlıklı olanıdır.İşin rast gider umarım ve problemin de kısa sürede hallolur inşallah.

Emekli maaşından haciz kesintisi olmaz ...
Ancak tekrar çalışıyorsanız aldığınız maaş tan kesinti olur ...

Üst Alt