Arkadaşlar %40 engelli raporum ve h sınıfı ehliyetim var.
Ötvsiz araç almak için bayiiye gittim. Bayii raporumu , komisyon kararını, ehliyetimdeki kodların belgelerini alıp vergi dairesine onay için gönderdi. Vergi memuru "Bu rapor ne böyle. Bize hiç tanıdık gelmedi. Hasta kendi bi gelsin" demiş. Tabi ki tanıdık gelmez. 25 bin de 1 görülen nadir bi hastalık. Sanki kendisi tıp doktoru.
Raporumda şu bilgiler yazıyor:
-charcot marie tooth hastalığı (CMT)
-alt ekstremitede etkilenme
-afo ile yürüyebilme
-ötv indirimşnden yararlanır
-engel oranı %40
Ehliyet raporu verilen komisyonda ise şu bilgiler yazıyor:
Sürücü olur. 32.01 tertibatlı otomatik vites araba kullanabilir.
Rapor 1 ay önce alındı.
Çok gergin ve stresliyim. Araba almak için başka şehirdeyim. Acele ediyorum bi yandan.
Şimdi ben yarın sabah erkenden vergi dairesine gidecem. Adam zor yürüdüğümü görecek. Ama yazılmış zaten bilgiler. Ben napabilirim daha. Bu işi zorlaşmadna nasıl çözebilirim. Cevap için şimdiden teşekkürler.
Ötvsiz araç almak için bayiiye gittim. Bayii raporumu , komisyon kararını, ehliyetimdeki kodların belgelerini alıp vergi dairesine onay için gönderdi. Vergi memuru "Bu rapor ne böyle. Bize hiç tanıdık gelmedi. Hasta kendi bi gelsin" demiş. Tabi ki tanıdık gelmez. 25 bin de 1 görülen nadir bi hastalık. Sanki kendisi tıp doktoru.
Raporumda şu bilgiler yazıyor:
-charcot marie tooth hastalığı (CMT)
-alt ekstremitede etkilenme
-afo ile yürüyebilme
-ötv indirimşnden yararlanır
-engel oranı %40
Ehliyet raporu verilen komisyonda ise şu bilgiler yazıyor:
Sürücü olur. 32.01 tertibatlı otomatik vites araba kullanabilir.
Rapor 1 ay önce alındı.
Çok gergin ve stresliyim. Araba almak için başka şehirdeyim. Acele ediyorum bi yandan.
Şimdi ben yarın sabah erkenden vergi dairesine gidecem. Adam zor yürüdüğümü görecek. Ama yazılmış zaten bilgiler. Ben napabilirim daha. Bu işi zorlaşmadna nasıl çözebilirim. Cevap için şimdiden teşekkürler.