Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi dairesi eksikler olduğu gerekçesiyele raporumu geri yolladı..?

cihan cihan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba ,öncelikle bu sayfanın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi bir borç bilirim.
%42 olan engelli raporumu vergi indiriminden faydalanmak için yolladığım vergi dairesi tarafından'(laboratuvar sonuçlarını da dosyaya ekleyip tekrar gönderin )diye bana geri geldi. ben de bu gün hastane heyetine tekrar gidip laboratuvar sonuçlarını tekrardan teslim ettim ,bana üst yazı ile tekrar göndereceklerini söylediler.ağr uyku apnesi ahi %82 ve hiper tansiyonum var. acaba daha önce benzer bir durumla karşılaşan varmı*?ve vergi indirimi alabilirmiyim ?bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim

ne saçma yaa vergi dairesi kan tahlillerini ne yapacak? hastane bakmış oranı vermiş vergi dairesindekiler kan testinden ne anlar neden istiyorlar?

kesinlikle öyle, zaten raporda tanı konmuş oranlar yazılmış

Sonuçlara bakarlar onaylarlar sıkıntı yapma.

çok fazla rapordaki oranı düşürme olayı var ister istemez acaba bizimki de düşürülürmü diye tedirgin oluyoruz

benim bankacı arkadaşım emekli oldu. hataneden raporu aldı banka iş veren yazısı ile vergi dairesine götürdü raporu aldılar ankaraya yolladılar ankara onayladı geri gönderdi bankaya gönderdi vergi daireside arkadaş emekli oldu. hiç vergi dairesi ondan bi belge v.s istemedi

labaratuvar sonuçların la engelli oranları tablosundaki oranlar örtüşüyorsa sıkıntı çıkmaz.

vergi dairesinde doktor hemşiremi var? oranlarla test sonuçlarını kim ne bilecek anlamadım? bende haftaya heyete giricem hastaneden alacağım raporu vergi dairesine verirken hastane tahlillerimi v.s leridemi raporla birlikte vergi dairesine versem acaba?

belki şundandır vergi dairesi sonuçta hastanenin verdiği raporu ankaraya gönderiyor ya ee ankara neye göre onaylıcak? belki onaylarken ihtiyaç duyarlar diyedir. tek mantıklı seçenek bu gibi

matpcy,
evet maliyenin sağlık kurulunda branş doktorları var onlar kontrol edecek

Devlet süresiz emekli olsan bile geri çağırıp tekrar başka hastaneye bile sevk ediyor emekli olsan bile kontrollere devam ediyor....

Peki ben devletten emekli değilim meselA özel bi banka bizim emekli sandığı ayrı sgk falan degil o zaman nasıl olacak

selam OturanBoğa, vergi indirimi için başvurmuştum ankara dan bana cevap geldi ,%42 olarak yolladığım raporum aynen kabul görmüş yalnız gelen kağıtta herhangi bir süre yazmıyor yolladığım raporda %42 sürekli rapordu.şu tarihten itibaren vergi indiriminden yararlanabilir yazıyor sadece.şimdi benim raporum sürelimi süresizmi?:)cevap verirsen sevinirim

cihan cihan
Gönderdiğiniz raporun üstünde yazar süreli yada sürekli olduğu.

Son düzenleme:
hastaneden alıp ankara ya yolladığım raporumun üzerinde %42 sürekli yazıyordu.maliyenın bana yolladığı kağıtta yazmıyor o yüzden tereddüt yaşadım

cihan cihan
Raporunuz muhtemelen %42 oranı ile sürekli olarak onaylanmıştır.
Zira,aksi bir durum olsa,kontrol muayenesi vs,isterlerdi.

cihan cihan
öncelikle hayırlı olsun müracaattan ne kadar bir süre sonra onaylanıp geldi vergi indiriminiz? kocaelinde yaşamaktayım bende bekliyorum vergi indiriminin onaylanmasını

kızılelma teşekkürler,ilk başvuru tarihim 14.02.2017 de nisan ayında uyku apnesi labaratuvar sonuçlarını istediler sonra tekrar yolladım 25.05.2017 de telefon ile onaylandığını öğrendim 10.07.2017 de ise işyerine geldi.eğer labaratuvar sonuçlarını başta dosyaya ekleseydim 3 ay gibi bir sürede sonuçlanırdı diye düşünüyorum.aman geç olsunda güç olmasın :)

Sağlık kurulu raporum için ek bilgi talebinde bulunmak üzere evrağı geri göndermiş vergi dairesine. Rapor ağır apne %35, hipertansiyon % 10 total %42.. şimdi aynı sancılı süreç yeniden mi başlıyor? Ne yapmamı tavsiye edersiniz?Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler

Üst Alt