Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi dairesi hastaneye sevk etti ama hastane Mayıs ayına gün veriyor!?

murat2434

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar vergi dairesi araştırma hastanesine sevk yaptı hastaneyi aradım engelli raporları mayıs ayına kadar doluyuz dedi acaba başka bir yolu varmı bunun

sen kendin vergi muafiyetinde bulunmakmı istiyorsun ozaman git bi devlet hastanesine kendin gir heyete o aldığın raporu ver mayısa kadar bekleme yada vergi sdairesine başka hst sevk için yazı yazasınlar

sigorta işlerine bakan biriyle anlaştım işyerinden burda çalışıyor kağıdını onaverdim oda dün vergidairesinin sevk kağıdını bana verdi hastaneyi aradım bilgi almak için mayısa kadar doluyuz dediler sigorta işine bakan arkadaş bekliceksin dedi

murat2434

Bu anlaştığınız kişi ne iş yapacak onu anlamadım? Başvuru şekli bellidir va çok çok basittir zaten...

bülent abi ben daha önce size durumumu anlatmıştım askerlik yapmadım 62 raporla 4100 günüm var emekli olabilirsin diyor dular ama yol gösteren olmadı nasıl olucağımı bu abi sigorta işlerinebakıyor gittim senin iş olur dedi ama 1 maaşını alırız dedi bende kabul ettim keşke sizin siteyi sizleri daha önce tanısaydım nasip artık yapacak birşey yok ilgin için sağol abi neyse mayısa azkaldı beklicem artık sağlık raporu için

Üst Alt