Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi dairesi sağlık raporlarını nereye gönderiyor?

konak10

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
vergi dairesi saglık raporunu nereye gönderiyor onay için balıkesir bölgesi için ankaramı bursamı

Her yer Ankara'ya gönderiyor. Maliye bakanlığı sağlık yüksek kurulu değerlendiriyor...

Ankara sonucu hakkında

ankaradan rapor sonucunda aynen şu yazıyor karar verebilmek için klinik muayene bulguları sakatlık bulguları laboratuar ile ıq testi sonucunun sayısal olarak bildirilmesi ni istiyorlar raporu kabul etmemişlermi benim rapor 84 dür

Raporunuzu aldığınız hastaneye giderek eksik belgeleri hazırlayın ve tekrar Maliyeye teslim edin...

ilker bey raporu sil baştanmı alacagız

zaten girişiniz oldugu için sadece ek belge alacaksınız hastalıgınızla ilgili sil baştan degil hangi hastalıksa onun için tablodaki gederlere göre

vergi indirimi için müracaat ettim raporun arka kısımındaki h sınıfı ehliyet alabilir özel tertibatlı araç kullanabilir gibi bulunan bütün şıklarıda değerlendirmişler öyle bir müracaatım olmamasına rağmen dilekçemde yazmamasına rağmen neden karar verip doldurmuşlar bu konuda itirazmı etmeliyim yoksa yeni rapormu almalıyım yeni rapor alsam ötv istisnası için bu rapordaki olumsuzlukları saf dışı bırakmışmı olurum yoksa rapora itiraz edip düzeltirmelimiyim...

gönderdigim %84 raporu ankara kabul etmedi yeni rapor istiyorlar raporda sakatlık bulguları eksikmiş dediler tekrar rapor istiyorlar

vergi indiriminden aldıktan sonra ne yapılması gerek tekrar sgk da tekrar heyete girecekmiyiz bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkür ederim

Emeklilik için şartlarınızı oluşturduktan sonra sgk ya müracaat ederken vergi ind.hakkınızın olduğunu söylemeniz yeterli..

Şu aşama da başka bir işlem yapmaya gerek yok... Eksik bilgiler için hastaneye gidip rapor işlemlerini tamamlayın ve vergi indirim sürecini tamamlayıp bu hakkı elde edin.

Üst Alt