Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi dairesinden sevk kağıdı aldım fakat hastane 10 ay sonraya randevu veriyor!?

erkanka

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba, ben 13.08.14 vergi dairesinden kağıdı aldım. Hastaneye sevk verdiler fakat hastane 10 ay sonrasına heyet verdi , bende gidemedim. Evis' den bakıyorum hastaneden rapor bekleniyor yazıyor, şimdi ben hastaneye gidip heyete girebilirmiyim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Saygılarımla

Girebilir misiniz bilmiyorum ama , Osmaniye polikliniği 3 ay sonra gün veriyor haberiniz olsun.

Bu kadar geç mi veriliyor, ben gittiğim gün heyetten geçmiştim :confused:
not: 2010 Tekirdağ devlet ve Haydarpaşa numune hastanesi (hakem hastane). birinden aynı gün, diğeri de üç gün sonraya gün vermişlerdi.

erkanka

Başka bir hastaneye sevk etmeleri için defterdarlığa geri başvurun

Arkadaşımız sevki Ağustos [SIZE=3]2014[/SIZE] de almış ve verilen randevuya gitmemiş.
Hayır randevunuz geçtikten sonra gidemezsiniz, tekrar randevu almalısınız ama yine uzun süre verecekleri için vergi dairesine giderek yoğunluğu daha az bir hastaneye sevk almaya çalışın.

OturanBoğa bülent bey merhaba yeni bir konu açmak yerine buradan sormak istedim, benim durumum da aynı haydarpaşa hastanesine sevk aldım. Fakat hastane vergi dairesi sevki ile gelişlerde 6 ay sonrasına gün veriyor. Fsm hastanesini aradım onlarda vergi dairesi ile sevke 6-6,5 ay sonrasına gün veriyor ( sgk ve ya şahsi başvurulara daha erken verebiliyorlar) Ben başka başka ilden raporumu alıp vergi dairesine versem olurmu ?

sahis basvurusu yaptim.arkasindan isyerinden calisiyor evragi alip raporla beraber vergi dairesine verdim.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Ufukalp apomek 8 yıldır ankilozan spondilit var tutulmalar hareket kısıtlılığı çoğaldı. Diyabet var,göğüs kafesinde omuzlarda daralma guatırdan amelitat oldum tekrar nüksetti gözler 4,5 miyop astıgmat karaciğer enzimleri bozuk çıktı böbrekte kist. Inşallah hepsi belirtip almaya çalışacağım. Varmıdır bir tavsiyeniz bu gün kadar olan tahmin tanı ve diyabet için olan ilaç raporlarımıda beyan edeceğim.

gelmis gecmis olsun.allah acil sifalar versin kardes..

Üst Alt