Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi dairesinden yazı gelmeden işten ayrılabilir miyim?

mndundar

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
%86 Raporumu aldım bu gün.
Merhaba öncelikle formda paylaştığınız bilgiler sayesinde vergi indirimine başvurdum ve bu gün heyet Raporumu %86 SÜREKLİ rapor şeklinde aldım.. Bunun için formda emeği olan herkese teşekkür ederim..

Sormak istediğim raporum da ağır engelli kısmında HAYIR yazıyor.. Bu ne anlama geliyor ve avantajları veya dezavantajları hakkında bilgi almak istiyorum.. Vergi dairesinden 3 ay içinde çalıştığınız yere yazılı bilgi verilecektir dendi.. Bu üç ay içerisinde iş yerimden çıkış alırsam emeklilik hakkımı kaybedermiyim?

mndundar

emekliliği düşünüyorsanız..sonuç işyerinize gelmeden işten ayrılmayın..
sonuç işyerinize e tebligatla gelecek..
e tebligatla sgk ya gideceksiniz...emekli olur yazısını alacaksınız...
bu yazı ile işyerine gidip çıkış yapacaksınız..
çıkış kagıdı ile sgk ya gidip talep formu dorduracaksınız..emeklilik işlemlerinizi başlatacaksınız...ne kadar basit değilmi....

Evet.. Olur yazısı gelmeden işten inşallah ayrılmayacağım.. Emekli olduktan sonra acaba yine aynı işyerimde çalışmaya devam edebilirmiyim acaba? istanbul40

Aynı işyerinde çalışmanızda bir sakınca yoktur...istediğin yerde çalışabilirsiniz...

Üst Alt