Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi dairesine 23 Ocak'ta evrak teslim ettim. Artık işten ayrılabilir miyim?

recko59

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar, ben 2017 ağustos ta kalp krizi geçirdim. primlerim dolu olduğu için ondan sonra çalışmadım. 22 ocak 2019 heyetten aldığım %53 raporumu vergi dairesine vermek için 23 ocakta arkadaşımın iş yerinde çalışıyor görünmek için işbaşı yaptım. ve vergi dairesine evraklarımı 23 ocak ta verdim. benim sorum iş yerinden çıkışımı alsam sıkıntı olur mu

Benim görüşüm işe devam etmeniz. Çünkü emekliliğe başvururken çalışıyor olmanız gerekmektedir.

recko59
15 gün sigortalı olmanız iyidir.

HakanEs26
Hayır emeklilik başvurusu için çalışıyor olmak gibi bir durum söz konusu değil.

OturanBoğa

Yanlış bilgimi düzelttiğiniz için teşekkürler. 1 . Ağızdan bilgi her zaman iyidir.

recko59
Yaklaşık 2 aydır sigortalısınız bu süre rahatlıkla yeterlidir, çıkış yapıp sonucu çalışmadan bekleyebilirsiniz.
HakanEs26
O bilgi sizin aklınızda şuradan kalmış sanırım:
Emeklilik başvurusu için değil ama vergi indirimi başvurusu için sigortalı olarak çalışıyor olma zorunluluğu var.

Bende 9 ocakta başvuru yaptım şimdi çalışmıyorum fakat işsizlik maaşı alıyorum emekliliğime bir engel olurmu işsizlik maaşı almam.

teşekkürler arkadaşlar yardımcı olduğunuz için

Vergi indirimin varmi....yenimi basvurdun....

Varsa sorun olmaz yoksa indirimin onaylananakadar calismalisin...

Vergi indirimi calisan icin verilir....onaylanmadan cikarsan iptal oluyor...birinin olmustu...haberiniz olsun...bulursam yaziyi paylasirim

sağol mandreyam. Ben işimi sağlama alıp Ankara onaylayana kadar işten çıkmıcam

Üst Alt