Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi dairesine raporumu gönderdim, eksik bilgi nedenyle hastaneye sevk ettiler..?

cakabo

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]slm ıyı akşamlar bülentbey [/FONT]

[FONT=sans-serif]yuzde 62 raporumu istanbul vergı dairesıne muracat ettım [/FONT]
[FONT=sans-serif]ankaraya yolandı eksık evrak dıye gerı geldı ortopeti bulguların tam yasılması ıcın[/FONT]
[FONT=sans-serif]bugun gıttım doktorla görüşdüm ne isdedılerse fılım valan doktorun bana yasdığı SOL KALÇADA 2 KOKSARTOZ. HASTANIN HER IKI DIZ ARTROZU MEVCUT. SOL DİZ FLEXİYONU 90 DERECE.EXTANSİYON DERECE SAĞ DİZ FLEKSİYONU 100 DERECE EXTANSİYON 0 DERECE SAĞ ALT EXTREMİT 4 CM KISALIK NEDEMEK OLUYOR [/FONT]

[FONT=sans-serif]ANLAMADIN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİN öncekıler kulak yüzde 5 sırtım yüzde 20 fizık 10 ortopedi 50 toplam 62 öncekınde ayak kısalığımı unutmuşdum söylemeyı şimdi onu da ekledım onaylanırmı acaba[/FONT]

[FONT=sans-serif]ayrıca fılımlerımıde yoladım ankara fılımlerımıde istemişdi cok koşdurdum RABIM EMEKLERIMIZI BOŞA CIKARMAZ İNŞALLAH onaylanır bu tefa[/FONT]

[FONT=sans-serif]sırtım ıcın 20 fizik 10 kulak 5 bunları istemedıler ortopetıyı istemişler sağ ayak kızalığınıda ekledım onaylanırmı[/FONT]

[FONT=sans-serif]oturanboğa cevabınızı bekliyorum yardimci olursaniz[/FONT]

cakabo

Fazladan ayak ile ilgili değerlendirme eklendiğine göre, bence onaylanacaktır...

Üst Alt