Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi dairesine raporumu gönderdim, eksik bilgi nedenyle hastaneye sevk ettiler..?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cakabo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cakabo

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
slm ıyı akşamlar bülentbey

yuzde 62 raporumu istanbul vergı dairesıne muracat ettım
ankaraya yolandı eksık evrak dıye gerı geldı ortopeti bulguların tam yasılması ıcın
bugun gıttım doktorla görüşdüm ne isdedılerse fılım valan doktorun bana yasdığı SOL KALÇADA 2 KOKSARTOZ. HASTANIN HER IKI DIZ ARTROZU MEVCUT. SOL DİZ FLEXİYONU 90 DERECE.EXTANSİYON DERECE SAĞ DİZ FLEKSİYONU 100 DERECE EXTANSİYON 0 DERECE SAĞ ALT EXTREMİT 4 CM KISALIK NEDEMEK OLUYOR

ANLAMADIN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİN öncekıler kulak yüzde 5 sırtım yüzde 20 fizık 10 ortopedi 50 toplam 62 öncekınde ayak kısalığımı unutmuşdum söylemeyı şimdi onu da ekledım onaylanırmı acaba

ayrıca fılımlerımıde yoladım ankara fılımlerımıde istemişdi cok koşdurdum RABIM EMEKLERIMIZI BOŞA CIKARMAZ İNŞALLAH onaylanır bu tefa

sırtım ıcın 20 fizik 10 kulak 5 bunları istemedıler ortopetıyı istemişler sağ ayak kızalığınıda ekledım onaylanırmı

oturanboğa cevabınızı bekliyorum yardimci olursaniz

cakabo

Fazladan ayak ile ilgili değerlendirme eklendiğine göre, bence onaylanacaktır...

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt