Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vergi indirim başvurum 4 aydır sonuçlanmadı. Neden olabilir?
Arkadaşlar vergi indirimi raporu için başvurdum.hastane heyet raporum %52 aldım 5.ayın 29unda.4ayı geçti halen ankaradan bi haber yok acaba daha fazla uzarmı.?ve bu normalmi.
Çok uzun bir süre. Şu anda hangi aşamada olduğunu takip ettiniz mi? Defterdarlığa gidip sorabilirsiniz.
Şuradan da sormayı deneyin: Rapor sorgulama: 0312 415 32 18
Ve.,Ay...Büyük şehirlerde süre çok uzuyorda,sizin bulunduğunuz lokasyonda 4 ayı bulması çok ilginç doğrusu..bence ulaşabilirseniz telefon la bir sorun derim ankara ya..
sorgulama sayfasından yaparsanız gözükmüyor Bülent beyin dediği gibi direk arayın benimde sistemde gözükmüyordu Ankara'yı aradım biz onaylamışız 1 ay olmuş dedi evis daha girmemiş evisi de aradım daha onaylanmamış dedim oradaki bey daha girilmemiş diyor ben ankarayı aradım dedim acele etme diyor bu kadar rahatlar.
o yüzden araştırın
bende ötv indirimi özelgesi için başvurdum subatın 1inde başvurdum ekim ayındayız 9ay oldu arıyorum ankarayı evraklarınız hazırlandı imzada bekleniyor komisyondan geçecek diyorlar iki aya bir arıyorum cevap aynı nerdeyse yıl olucak o kadar yavaş ilerliyor
24 Nisanda Eskişehir Vergi Dairesine bıraktım. Temmuzda hastane tahlil ve tetkik evrakları kaydetmediği için tekrar vergi dairesine yollamış. Onlarda Devlet Hastanesine yollamış. Ordan Ağustos 8 de tekrar ankaraya yollanmış. Ekim Başında gelirler dediler aradım kasım başında diyip salladılar yine. Bu sefer verdiğiniz en son numarayı arıcam artık sabretmekten bunaldım..!
İyi de bende nisanda gönderdim haziran sonuna doğru onaylanmış ben temmuzun başında öğrendim onaylandığını evis'tekiler yüzünden aynı tarihlerde gönderip bu kadar bekletilmek bana çok da normal gelmedi.