Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim başvurum 4 aydır sonuçlanmadı. Neden olabilir?

Ve.Ay

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar vergi indirimi raporu için başvurdum.hastane heyet raporum %52 aldım 5.ayın 29unda.4ayı geçti halen ankaradan bi haber yok acaba daha fazla uzarmı.?ve bu normalmi.

Ve.,Ay

Çok uzun bir süre. Şu anda hangi aşamada olduğunu takip ettiniz mi? Defterdarlığa gidip sorabilirsiniz.
Şuradan da sormayı deneyin: Rapor sorgulama: 0312 415 32 18

Ve.,Ay...Büyük şehirlerde süre çok uzuyorda,sizin bulunduğunuz lokasyonda 4 ayı bulması çok ilginç doğrusu..bence ulaşabilirseniz telefon la bir sorun derim ankara ya..

kimse açmıyor telefonu bende ankaradan kağıdımı bekliyorum

sancılı sabır gerektiren bir süreç evet,benimki 3.5 ay sürmüştü.

sorgulama sayfasından yaparsanız gözükmüyor Bülent beyin dediği gibi direk arayın benimde sistemde gözükmüyordu Ankara'yı aradım biz onaylamışız 1 ay olmuş dedi evis daha girmemiş evisi de aradım daha onaylanmamış dedim oradaki bey daha girilmemiş diyor ben ankarayı aradım dedim acele etme diyor bu kadar rahatlar.
o yüzden araştırın

uncelim abi telefonu arıyorum açmıyor kimse ulaşabileceğimiz telefon varmı yardımcı olabilirmisiniz?

bende ötv indirimi özelgesi için başvurdum subatın 1inde başvurdum ekim ayındayız 9ay oldu arıyorum ankarayı evraklarınız hazırlandı imzada bekleniyor komisyondan geçecek diyorlar iki aya bir arıyorum cevap aynı nerdeyse yıl olucak o kadar yavaş ilerliyor

24 Nisanda Eskişehir Vergi Dairesine bıraktım. Temmuzda hastane tahlil ve tetkik evrakları kaydetmediği için tekrar vergi dairesine yollamış. Onlarda Devlet Hastanesine yollamış. Ordan Ağustos 8 de tekrar ankaraya yollanmış. Ekim Başında gelirler dediler aradım kasım başında diyip salladılar yine. Bu sefer verdiğiniz en son numarayı arıcam artık sabretmekten bunaldım..!

tam olarak hatırlamıyorum ama maliye bakanlığını aradım oradan bağlandım.

Verilen tüm numaraları aradım çalıyor açmıyorlar, bir daha deniyorum bu sefer meşgul şaka gibi !

Alemdaroglu ulaştım 1.5 ay bulur dediler tesekkür ederim

:) az önce bende ulaştım. aynı cevap banada verildi. 1-1.5 ay ı bulur :)

bende 1 2 aydır arıyorum 1 1.5 ay sonra deniliyor 5 ay oldu raporum gideli kurulda olduğu söyleniyor okadar

tayfunk20

valla ben 24 nisandan beri bekliyorum valla sana dedikleri gibi her aradığımda 1.5 ay sonra diyolar :)

az önce bende ulaştım,bana da en erken 2 ay dediler...

Mart ayında hastaneden aldığım rapor Eylül ayında Ankara'dan geldi. O dönem orada doktor yokmuş, o yüzden gecikmiş.

Evisten takip edin arkadaşlar

Aradaki farkı dilekçeyle almayı unutmayın hakkınızı arayın bir damla da olsa

İyi de bende nisanda gönderdim haziran sonuna doğru onaylanmış ben temmuzun başında öğrendim onaylandığını evis'tekiler yüzünden aynı tarihlerde gönderip bu kadar bekletilmek bana çok da normal gelmedi.

Maalesef Eskişehirdeki vergi dairesinin evsis gibi bir portalı yok olsa süer olur zırt pırt arayıp durmayız..!

Üst Alt