Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim başvurum 5 aydır sonuçlanmadığı için emekli olamıyorum!?

Mevlüterdoğan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Selamlar

% 64 Engelli raporum var bakanlığa başvurdum ama halen bir sonuç alamadım izlemem gerekn bir yol varsa yardımcı olmanız rica olunur.

Sene Başında başvurdurum raporum eksik bulundu hastaneden gerek belgeyi aldım. Ama halen 5 aydan beri bekliyorum. Konu hakkında bilginiz varsa yardımınız rica olunur.

23.05.2018 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
12.04.2018 Hastaneden rapor bekleniyor
15.03.2018 Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracaat etmeniz gerekiyor
22.01.2018 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

Eksiksiz olan işlemde yaklaşık 2-3 ay sürmekte, rapor eksikliğini giderip işleme alındıktan 1 ay sonra sistemde çıkması gerekiyor.
Benim de rapor eksiliğinden 6 ay kadar sürmüştü ama vergi dairesine gidip memura sordum oda bana 1 metre boyundaki evrakların içerisinden kendi dosyamı buldurup işlem öyle hızlanmıştı.

Ben ağustos son haftası verdim "Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor." deniliyor internet sitesinde 1 ayı geçti normal mi bu süre?

istanbul da oturanlar için cevabın gelmesi takiben 3 ayı buluyor arkadaşlar...benim bakanlığa 1 haziran da gönderildi 7 eylül de cevap geldi.

Mevlüterdoğan

Hayır öyle yapma Ankara'yı arayıp bilgi alabilirsin.
Şöyle düşün senin başvurun ile ilgili her detayı İstanbul Vergi Dairesindeki memur yapıyor şuan Ankara'da raporun sonucu netleşse bile o bilgi kargo yoluyla İstanbul'a gelecek işlem sırasına girecek sana sıra gelene kadar yaklaşık 1-2 ay geçecek. Bu yüzden raporun sonucunu evisten geç öğrenirsin merakını gidermek için Ankara'yı ara ama emeklilik için başvurduysan sisteme ve iş yerine gelmesi şart.

Ankara Maliye sakatlık indirimi takip: 0312 415 32 06 & 0312 415 27 05

Benim işlem geçmişi aşağıdaki gibi.

Açıklama ; % ; 46
BAŞVURU DURUMUNUZ
25.01.2018 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )
11.11.2017 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
13.09.2017 Hastaneden rapor bekleniyor
28.07.2017 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

Üst Alt