Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim başvurum hangi tarihten itibaren geçerli olur?

alikan

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
%64 raporum var özel şirkette çalışıyorum ben vergi indirimden yararlanmak için ankaraya evrakları gönderdim 3 ay içindemi geliyor bi sorunum var ben işe ocağın 24ünde başladım işe başladığım tarihtenmi alacam yoksa evrakları verdiğim tarihtenmi alacam vergi indirim parası hangisi bilmiyorum bana birisi bilgi versin ve kaçıncı dereceye göre ankara onaylarsa ben nerden alacam parayı vergi daresindenmi işyerindenmi lütfen bana bilgi verin kim onlineyse cevap ise bana özele atın..

%40 ve üzerinde onay alırsan vergi indiriminden faydalanabilirsiniz.Sağlık raporonuzun geçerlilik tarihinden itibaren vergi indiriminden faydalanacaksınız.

slm

vergi indirimini evrakların işyerine geldiği tarihtenm itibaran başlar ve sen paranı deftadarllktan değil işyerinden alıcaksın 3 cü derece isen 30 ytl alıcaksın herkese geçmiş olsun dileklerimle

nasıl ilk başvuru tarihi baz alıyor anlamadım...

arkadaşim vergi indirimin kabul edilmi iş yerine yazi geldikden sonra ilk maaşina yansır ilk tarih son tarih denen birşey yok vergi indirimnde geriye dönük ödeme vs yoktur saygılar

Üst Alt