Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim başvurum ne kadar zamanda sonuçlanır?

Selahattin1970

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Heyet %55 kalp için diabett için% 20 toplamda % 64 verdi gib'ten sonuç ne zaman çıkar.
Elden raporun 1 nüshasını verdiler ama gib posta ile gidecek dedi

vergiidirimi

Vergi indirimi 08 05 2017 de raporumu gönderdim vergi indirimi icin iki ay geçti hala sesyok evis ten sorguluyorum bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor telefonları zaten açmıyorlar yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim

İlinizdeki vergi dairesine sorun, sonuç zaten Ankaradan vergi dairesine gönderilecek
Ankara ya ulaşmak içinde sabah erken saatleri denemelisiniz

Ben 16 şubatta verdim 6 nisan da tekrar rapor istediler bende 10 nisanda evrakları tamamlayıp tekrar gönderdim, sonuç benim elime 13 haziranda ulaştı ve şuan edevlette indirimi almış gözükmekteyim bu işler biraz uzayabiliyor çok yavaş bir sistemimiz var..

Bugun önce ankarayı aradım burayı neden arıyorsunuz burayla işinizyok raporun 7 haziranda istanbul vergi dairesine gönderildi memur sert çıktı oranımı söylemedi

sonra istanbul vergi dairesine gittin raporum 40 la gitti 40 la süresiz vergi indirimim onaylanmış ordaki memurun dediğine bakarsak oranı düşür memiş maliye

Üst Alt