Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim başvurum neredeyse 6 aydır sonuçlanmadı!?

Figen08

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.

Ben Eviss'ten de gördüğüm üzere 2016'nın 8. ayında işlemleri başlatmışımım ve ''hastaneden rapor bekleniyor'' ibaresi oraya girilmiş. Daha sonra uzun bi bekleyişten sonra 12. ayın 7'sinde ''rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor ibaresi girildi ancak ondan sonra hiç ses seda yok. Gidip sormalı mıyım, yoksa bu kadar bekletilmem normal mi? Ne kadar süre içinde sonuçlanmalı bu işlemler? Kendi web sitelerinde ortalama 3 ay süreceği belirtilmiş ama benimki 6. ayına giriyor artık.

aslında okadar uzun sürmüyor hastaneden ek bilgi istenmiş ve aralık ayında bakanlığın sağlık kuruluna gönderilmiş kurul günlerini bilmiyoruz ayda bir mi toplanıyor onu bilmiyoruz sormanıza gerek yok bu günlerde artık hem işyerine hemde evinize yazı gelebilir

Figen08

Bu kadar uzun sürmemesi gerekir. Başvuru yaptığınız yere gidip sorun derim. Hatta BİMER'e yazın ve sürecin neden tamamlanmadığını sorun, tamamlanması için gereğini talep edin.

Bu konuda benim de geciken raporum vardı. Birkaç defa aradım raporun kendilerine çoktan ulaştığını öğrendim fakat Eviss te HASTANEDEN RAPOR BEKLENİYOR diye ibare yazılıydı. Bende BİMER'e yazdım. Sonuçlanırsa bilgi paylaşırım.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba
BİMER'e yazdıktan bir süre sonra Eviss te RAPOR ANKARA YA GÖNDERİLDİ diye bir bilgi eklendi. Ancak bu sürecin doğal ilerleyişimi yoksa BİMER in etkisimi bilemiyorum

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

0312 415 32 18, bu telefondan raporunun onaylanıp onaylanmadığını sorabilirsin. Ankaraya 7 Aralıkta gönderilen evrak ay ortasında oraya ulaşıp çoktan heyete girmiştir ve sonuç bile bellidir. Ancak geriye 1 hafta sonra dönse ve istanbulda en az 20 gun sisteme girmek için beklediğini düşünürsek ayrıca işyerine gonderilmeside 10 gun..... Bence Ankaradaki cevaba gore subat sonu sgk ya gidip emeklilik başvurunda bile bulunabilirsin. cunku sgk senin vereceğin vergi indirim evragını değil, vergi dairesine yazdığı yazının cevabını bekliyor. Buda 3 hafta suruyor. Figen08

Üst Alt