Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim başvurum onaylanmış görünüyor. Şimdi ne yapmalıyım?

Ermaser

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Slm öncelikle benım hastaneden aldıgım 1/53 vergi dairesone verdim 1 ay sonra evis baktım 1/53 aynı ve işyerınıze gonderdildi yazısı geldi ben cevabı nasıl alacam sırkete gıttı ve vergi dairesine gıfıp sorabılırmıyım işitmeden 1/41 astımdam 1/20 aldım ve sürekli hastane dusurdu 1/53 onayladı vergı daıresıde 1/53 olarak onayladı yardımcı olutsanız sevınırım tsk

Ermaser

Hayırlı olsun. Bir şey yapmanıza gerek kalmadı. Artık maaşınızın 210 liralık kısmı gelir vergisinden muaf tutuluyor. Bu da maşta 25 TL gibi bir artış sağlar.

Oturan boğa bende emniyette sivil memurum % 40 engel durumum benimde 08.06.2016 onaylanıp kuruma gönderilmiş yazıyor şimdiki maasim 2850 ne kadar indirim yansir

bipolar23
Bunun maaşınızın miktarı ile ilgisi yoktur.
3.derece vergi indiriminiz var ve herkeste standart olarak 210 tl gelir vergisi dışında tutulur, bunun da %15 lik ilk vergi diliminde getirisi 31,5 tl dir.

Üst Alt