Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vergi indirim başvurum sonuçlanmadan işten ayrıldım ve memurluk atamam oldu..?
mrhb arkadaşlar ben bir ay önce özel bir şirkette çalışırken vergindirimine başvurdum sonra memurluk sınavını kazanınca işi bıraktım ve memurluğa girecem nasipse
şimdi daha önce başvurdum ne olacak
O basvurun her sekılde gecerlı olacak eskı ısyerıne yollanacak oradan evrak numarasını alırsan kolaylık olur sana yok olmadı alamadın yenı ısyerınden calıstıgına daır bır yazıyla malıyeye basvurun halınde aynı raporu yenı ısyerıne yollayacaklardır.
Edip'in yazdığı gibi... Başvurunuz aynen devam edecek. Süreç tamamlandığında defterdarlık başvurduğunuzda çalıştığınız işyerine yazıyı gönderecek. Oradan takip edebilirsiniz. Ya da doğrudan defterdarlığa gidip, sonucu öğrenirsiniz zaman içinde.
Kamuda çalışmaya başladığınızda ise tek yapmanız gereken defterdarlıktan bir yazı almak ve kurumunuza vermek olacak.
2010 temmuz ayında özel bir şirkette özürlü kadrosundan işe başladım ve vergi indiriminede başvurdum başvurdum ama başvurduktan sonra memur sınavını kazandığımı öğrendim işide bıraktım memurluğa başladım ve buzaman içindeişi bıraktım diye vergi indirimi hakkımda gitmiştir dedim ve aradan 6+ ay geçtikten sonra vergi daireini aradım raporumun aslını almak istediğimi söyledim oonlarda bana vergi indirimi belgemin onaylandığını eski iş yerime gönderildiğini söylediler özürlü raporum %45 vegi indirimi için gelen oranda%46 3.dereceden faydalanacağımı yazıyor bunu paylaşmak istedim...ve ayrıca şimdi ben memurum birdaha vergi indirimi alacammı bu belge herzaman heryerde gweçerlimi.