Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim başvurum sonuçlanmadan işten ayrılırsam ne yapmalıyım?

ferhat_gebze

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
selamlar,ben vergi indirimi için başvurdum işyerim beni deftarlığa gönderdi 1 ay 1 hafta oldu rapor derecem %57 idi ve şu an işten çıkma olasılığım var çıkarsam vergi indirimi sonucum olumlu gelirse işterim nereye verir onu acaba nasıl alabilirim yardımcı olurmusunuz,teşekkürler.

Belgenin suretini Defterdarlıktan alabilirsiniz.

sureti derken aynısındanmı verirler yani bide 1,5 ay oldu sonucu ne zaman gelir acaba ve %57 den 40 dan aşağı düşürülürmü cevaplarsanız çok sevinirim,teşekküederim.

Zaten belge sureti dediğimiz Defterdarlık tarafından işletmenin bağlı bulunduğu vergi dairesine hitaben yazılmış bir yazı. Burada önemli olan vergi indirimi alabilmeniz. Belgeyi işletmenin bağlı buluğunduğu vergi dairesinden de alabilirsiniz.

selam,vergi indirimi için defterdarlığa başvurdum 2 ay oldu henüz cevap gelmedi ve benim de işten çıkma ihtimalim var acaba bu ne kadar sürüyor yardımcı olurmusunuz,teşekürederim

45 günde sonuç alırsın........
şahsen benim başvurum 45 günde sonuçlanmıştı...

Sonuç ya da olası aksaklıklar işyerine bildirilecek. O bidirimlerin sana haber verilmesini garanti edebilirsen, işten ayrılmış olmanın hiç bir mahsuru yok.
Ayrıca hiç bir sorun olmadan direkt karara varılırsa, bu sonucu defterdarlığa gidip oradan da öğrenebilirsin 3-4 ay sonra.
Gerçi İlker gibi 45 günde sonuçlandırılanlar da varmış ya, şans diyelim... :)

Üst Alt