Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim başvurumda hastane %15 rapor vermiş..?

ozzzlem

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
benim işçi bulmaya kayıt olmam için önceden çıkarmış olduğum % 45 lik bir raporum var. ama vergi indirimi için bu değil başka bir rapor çıkarmam gerektiği söylendi.yeni raporu çıkardım ve bana % 15 lik bir rapor verip ankaraya göndermişiler ( hastane)
tabiki anlıyacağınız gibi bu rapor karşılığı bana hiçbir vergi indirimi uygulanmadı.
benim ne yapmam gerek

yardımcı olabilir misiniz.

Hastane sakatlık oranı cetveli'Ne göre %40 ve üzeri oranda işgücü kaybı oranı vermesi gerekiyorken, mevzuata aykırı olarak %40'ın altında bir oran vermişse, bu durumda iki seçeneğiniz var:
1- Altı ay kadar sonra sakatlığınızın ilerlediği gerekçesiyle defterdarlığa başvurup yeniden hastaneye sevk alın
2- Kendiniz Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi'den birine gidin ve yeni tarihli bir rapor alıp yeniden defterdarlığa başvurun...

Hasılı, önemli olan şey sakatlık oranı cetveli'Nin ne dediği...

Üst Alt