Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim başvurumda Maliye başka bir hastaneye sevk etti..?

Yuciarbu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sayın editör heyet hastanesinden %41 rapor verildi raporlarım ankaraya gitti sağlık kurulu simdi beni avrupa yakasında oturmama rağmen kartal Lütfi Kırdar hastanesine sevk etmiş size uç sorum var
1. Heyet hastanenin verdiği karar aynen geçerli değimlidir
2. Bu rapor tekrar ankaraya gidecekmi
3.yargıya gitsem heyet hastanenin kararı geçerli sayilmazmi

merhaba
aldığınız mevcut raporunuz engelli raporu verebilen yetkili bir hastanemi?
maliyenin sevkettiği hakem hastanesinin verdiği rapor kesin rapordur. o raporu hastane maliyeye gönderecek vergi indirimiz o rapora göre karara bağlanacaktır.
1- istanbul vergi dairesi engelli birimine başvurup hastaneyi değiştirme şansınız var.
2- aslında kanunen eğer engelli raporu vermeye yetkili bir hastaneden rapor aldıysanız o rapor geçerlidir. yargıya gidip dava açabilirsiniz. hatta dava açıp kazanan emsal kararlar var. sitede bulabilirsiniz. ancak bu uzun zaman alır.maliye sizin oranınızı düşürmemiş sadece hakem hastanesine sevk etmiş.o yüzden davayı kazanacağınızdan emin değilim.eğer %40 alacağınıza eminseniz sevk ettikleri hastaneye gidin bence.

Mrhb 3 hastaneye gittim en son heyet hastane %41 verdi maliye kabul etmiyor

birde ben avrupa yakasında oturmama rağmen beni anadolu yakasındaki hastaneye sevk etti

neyapmam gerekir heyet hastanenin kararı %41 geçerli kabuledilmezmi

demek istediğiniz şey hakem hastanesi raporu ise. o rapor kesindir. kabul edilmesi gerekir.

Hakem hastanemdi kanuni sultan süleyman ama tekrardan kartal eğitim araştırmaya sevk ettiler gerekçe raporun içeri hakkında karar verilememis olmasiymis

@Yuciarbu
Saçmalığa bakarmısın arkadaş,hakem hastane ile birlikte sen üç hastaneden rapor al ve,üç hastanenin yazmış oldugu rapor içeriğini anlamadım diye,4.hastaneden rapor iste,

Ne olacakmış yani 4.hastanenin yazacağı raporda hastalıklarmı değişecekmiş. Sen kurul olarak bu alınan 3 raporun içeriğini anlamadıysan,o masada ne işin var.

Vatandaş,sen dosyanın içeriğini anlaya bilesin diye hastane hastane dolaşıp rapor çıkarmak zorunda degil.
Kardeşim konuyu bimere bildirin,zira sizin elinizde hakem hastanenin kararı var.

Hakem hastanenin kararına riayet etmek zorundalar. Milleti zora sokmak adına,masa başında başımıza kraldan çok kralcı oldular.

Hic sormayın engelli olarak en büyük engel devlet İstanbul avcılarda oturuyorum ta kartala heyete gidecem topal ayagimla

@Yuciarbu,

Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim,merak ettim konu hakkında il sağlık müdürlüğü ile konuştunuzmu,onlar ne diyorlar,hakem hastanede dahil 3 hastane raporundan hastaliklarını anlamayan vergi dairesi hakkında.

Üst Alt