Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim başvurumda Maliye oranımı düşürür mü? Düşürürse ne yaparım?

suat türkkan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Tekirdağ çorlu devlet hastanesinden % 50 rapor verdiler. emeklilik için gönderdim.evraklar eksik diye cevap geldi. bende evrakları tamamladım tekrar gönderdim rapor oranı düşer mi düşerse mahkemeye verilir mi verilirse sonuç bizim için ne olur.

raporum % 30 anjiyo bir stent takıldı
%20 astım

bilgi verirseniz sevinirim tşk

suat türkkan

Onaylanır bunlar belli rahatsızlıklar kalp yoruma açık ama oranı veren dr.fazla hata yapmaz

tşk ederim

tşk ederim .sifreyi unuttuğum için cevap geç oldu

ama daha ankaradan her hangi bir cevap gelmedi

ne zaman gelir bilen yada öğrenilecek bir yer var mıdır.

Arkadaşim moralini bozmak istemem ama bende 3 sefer şant 1 seferde santa bağli 4 ameliyat oldum beyinden simdi gene ameliyat olacağiz ama bana verilen oran %76 eksik evrak geri geldi tekrar heyete girmem istendi ankara gerek yok ve telefonla goruşmelerine istinaden tekrar heyete firdim %26 şaka gibi bir oran verdiler bu seferde itiraz ettik %46 rapor çikti tekrar bir hastaneye dağa gideceğiz bakalim ne olacak hastanrnin pisliğini biz hastalar temizliyoruz içini karartmak istemezdim ama maalrsef yaşadiğim olay bu 1 seneti aşkindir uğraşiyorum umarim sonu iyi olur hayirlisi.

Üst Alt