Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim başvurumda merkez sağlık kurulundan ek tetkik isteği..?

thomas

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
vergi inidirimi için göndermiş olduğum raporumla ilgili gelişmeyi takip etmek için aradığım sağlık kurulundan : "Raporumda ; vücut kitle endeksi için sonuçların eksik olduğu" ve bulunduğum il gelirler müdürlüğüne yazı yazdıklarını belirttiler...
NE YAPMAM LAZIM ? ..

thomas;

vücut kitle endeksi benim bildiğim kilolu insanlarda hesaplanır bedendeki yağ oranı hesabıdır anladığım kadarıyla bu sağlık kurulu seni mezara koyduktan sonra senin raporun konusunda karar verecek adres blgilerini değiştir mezar yerini adres olarak ver kararları eline ulaşsın bari

kardylj %50 + %20 dahiliye : %60 dahiliyeden verilen %20 morbit obeziteden verildi ama Sağlık Raporun acıklama bolumune BMI (VUCUT KITLE ENDEKSI) yazımamıs (ıs guzar memurlar) o nedenle bu degerlerı ıstıyorlar...

YENIDEN MI RAPOR ALICAM ? EKSIK BILGIYI NERİYE YAZDIRICAM ? ? ?

BENZER DURUMLA KARSILASMIS OLAN VARSA YAZSIN ARKADASLAR ....

hayır arkadasım yenıden rapor almana gerek yok senden ıstedıklerı sonucları alıp bashekıme onaylatıp malıyeye ver onlarda ankaraya gonderecekler. senın yapacagın bundan ıbaret.senın zaten raporun var.sadece eksık evrakı gondereceksın.

bu gun hastane gıttım (heyet sekreterlıgınden) raporun uzerıne yazılabılmesı ıcın merkez saglık kurulundan raporun aslının gelmesi gerek yoksa yazamayız dedıler... bmı (vucut kıtle endeksı) testı ıcın ayırca bır evrakta duzenlenmemıstı sadece dr ları dolastırdıgım kagıt uzerınde yazılı idi bakalım ne olucak gelısmeler ? usanıyor ınsan...

GURSA nın dediğine katılıyorum aslının gelmesi gerek yoksa yazamayız derken işgüzar memur saçmalamış muhtemelen senin rapor yazılırken detaya fazla inilmeden yazılmış bulgu sonuçları rapora iliştirilmemiş dolayısıyla kuruldakiler yuvarlak ifadelerle yazılan rapor için detay istemiştir benim anladığım bu.. biraz daha fazla latince kelime kullanarak durumu doktor ek bir yazıyla vergi dairesine bildirecek vergi daireside sağlık kuruluna gönderecek.bu iş doktorun doktora cilvesi gibi geldi bana ankaradaki doktorun, raporu yazan doktora ben senden daha yetkiliyim demek istemiş galiba

aynen dedıgınız gıbı dr ların eksık yazdıgı bılgı nedenı ıle ank kurul gerı gondermıs... ama daha gelırler mudurlgune gelmemıs yazı (12 mayısta gonderılmesıne ragmen) bu nedenlede hast gıdıp bırsey ısteyemıyorum... sımdıden usandım...

bu gun hastane gıttım ve saglık kurulundakı işguzar memur bayan bu ısı (elımde ankdaradan defterdarlıga - defterdarlıktanda devlet hastanesıne yazılan ust yazı olmasına rağmen , kendince yorum getırdı : yenıden dr ları dolasın ve yenıden rapor duzenleyelım dedı defalarca kez anlatmama ragmen anlamadı ve yenıden DR dolasmam ıcın kagıt duzenledı ve DR ' larıda kendı aradı sıramı aldı bı nevı işimi takip etti ve işimi bitirdim...) yenı bır rapor almama sebep oldu...ankaradan ıse sadece vucut kıtle endeksının BMI degerı ıstenmıstı... KAFAM SISTI...yenı rapor persembe cıkıcak cuma alıcam....sımdı ankardanda derler bız senden sadece eskı raporunda yazılmayan yerın sonucunu ıstedık...bu rapor kayıt - sayı degısık..
BAKALIM NE OLUCAK!!!

:):):) Yok yok, Ankara yeni raporu kabul edecektir. Yeter ki için istenen bilgiler de yer almış olsun

Üst Alt