Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim başvurumda oran düşürüldü. İşimden olur muyum?

Kadiroren

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Devlet Hastanesi den aldığım %48 engelli raporum u gelir idaresine verdim bir ay sonra gelen rapor %35 olarak geldi ne yapmam lazım ayrıca engelli kadrosunda özel sektörde çalışıyorum işten cikarilirmiyim gelir idaresi iş yerime raporu gonderince işsiz kalmaktan korkuyorum emekliliğe üç ay kalmıştı yardımcı olursanız çok mutlu olurum lütfen yol gösterin k.oren17@hotmail.com

hiçbirsey olmaz bu konuda sıkıntı yapmayın

Daha önce işkura engelli olarak kayıt olup,engelli olarak bir işe girdiyseniz daha sonra rapor oranınız düşse bile engelli olarak çalışmaya devam edersiniz.

engelli raporunuz geçerli vergi indirimi olmadı diye engelsiz olmazsınız

BuTcHeR

Merhabalar bende 2 yıllık sağlık kurulu raporunu ankara gönderip vergi indirimim süresiz geldi fakat sağlık kurulu raporum bu sene 11 ayda doluyor ve hastaneye tekrar rapor almak için heyette girmem gerekiyorsa şayet rapor oranım %40 altında bir rapor alırsam engelli olarak özell sektörden engelli kadrosundan işten cıkarılmıyım.

özürlü kadrosundan işe girdiyseniz hiçbişey olmaz.

Hastahane den %48 engelli raporu aldım Ankara da %35 e dusurduler Gelir Müdürlüğü ne gidip ittiraz dilekçesi yazdım ve gönderiler acaba sonuç ne olur izlemem gereken yol nedir ayrıntılı şekilde anlatabilirmisiniz arkadaşlar KADİR

Üst Alt