Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim başvurumda rapor geri dönmüş. Neden olabilir?

Alp74

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Bartın devlet hastanesinden psikiyatri polikinliğinden engelli raporu alıpta 26 martta Ankaraya gönderilen evrağı Ankara; Zonguldak Araştırma Hastanesine sevk etmiş raporu yenilettirmesi için sizce bu raporun sıkıntısı ne olabilir

Alp74
Raporda karar verilemedi ya da net bir rapor olmadığı düşünülerek en yakın eğitim araştırma hastanesine sevk etmiş olabilirler oradanda net sonuç alınamaz oranlar ve tanılar birbirini tutmazsa hakem hasteneye gönderirler bana göre bilginiz olsun....

Alp74

Sadece pisikyatri den mi oran almıştın ?
Tanı ne idi ?
Gelen yazıda ne eksiklik görülmüş nedeni yazıyor mu ? İlk defa sizi sevk ettiklerini görüyorum.
Daha neler göreceğiz

Arkadaşlar 5 ayı bekledik ve emeklilik dilekçesini verdik buraya kadar hepsi normal rapor alırken bir hata yaptım oda epilepsiyi ortaya attım ehliyeti yenilememde sıkıntı çıkartıyo lakin klas 2 tip 2 vede hiperlipidemi den alacağım oranlar beni 40 üzerine taşırmış zaten alacağım yeni rapor tekrar 3.dereceden olursa Ankaraya onaya gitmesi gereklimidir engelli raporu için müracat etsem nasıl olur sizce

sonuşta raporunu Ankaraya göndermek zorunda degilsin yeni rapor alıp gerekli yerlerde kullanabilirsin ama bildigim kadarıyla sürekli rapor alana tekrar rapor vermiyorlar (yeni bi rahatsızlıgı yoksa )

Alp74

Normal şartlarda edemezsin ancak itiraz ederek müracatını yaparsın belkide şuanki aldığın oranlarıda mum ışığı ile arar duruma gelirsin.Vergi indirimin varsa Ankaraya gitmeyede gerek kalmaz raporun ama hiç bulaşma derim..

Umityalcin

bilgilendirdiğin için teşekkürederim benim ilk raporum olması vesilesiyle ikinci rapor çıkartma hakkım yokmu bunu öğrenmek istiyorum bildiğim kadarıyla 3 defa engelli raporu çıkartma hakkımız var 2.hakkımı kullanmak istiyorum zaten tip2 ile hiperlipidemiden 30 klas 2 den 20 aldığım zaman hesaplamalarda 44 düşüyo epilepsiyi ortadan kaldırmak istiyorum tek amacım bu

Alp74

Raporun varken helede sürekliyse kafana göre çıkartamıyorsun süreli ise raporun bekle günü gelince çıkart yoksa itirazla hastalıklarım ilerledi tekrar rapor istiyorum diye çıkartabilirsin...

Üst Alt