Benim %48 oranımı merkez sağlık kurulu %24 e düşürüp Vergi indirimi mi reddetti ben de Merkez sağlık kurulunun kararına dilekçe yoluyla itiraz ettim itirazım kabul edilmedi ve bir avukat aracılığıyla dava açtım 10-2017 de,Şuan hala dava devam etmektedir sanırım karar aşamasında oranımın neden düşürüldü karşı tarafın avukatının açıklamasında yazıyor ağır osas dan %35, KOAH'tan (başlangıç)%20 toplam balthzard beraber %48'e denk geliyordu.
Karşı tarafın avukatı raporunda KOAH %20 onaylayıp, ağır osas ı(%35)hafif olarak çevirmişler yani %5 vermişler sebebi ise ;Uyku testi raporumda %86 olan ahi değerinin, Cbap cihazıyla %2,9 a Düşmesi ve merkez sağlık kurulu'nun %86'yı değilde %2.9'u baz alınması buna karşılık gelen de oran %5 şaka gibi insanlarla ressmen alay ediyorlar ama şu an karar aşamasında yakında sonuçta olacak inşallah, Vergi indirimi belgemi aldıktan sonra Haziran 2017'den itibaren olan hak kaybım için de ayrıca dava açacağım.
Size ret cevabı geldikten sonra bir ay içinde dava açmanız lazımdı fakat zamanı kaçırdıysanız tekrar vergi indirimi başvurusu yapın güncel olarak gelen ret yazısını bir ayı geçirmeden itiraz edin tekrar ret gelirse yine süresinde bir avukat aracılığıyla dava açın. saygılarımla