Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim başvurumda raporla ilgili olarak kuruma çağırdılar..?

Baran Karacan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar

Ben 10 yıldır Ms hastasıyım 21.11 .2013 te %60 raporumla vergi indirimi için başvurdum.buğün internetten baktığımda
eksik bulgular nedeniyle bakanlığımıza başvurunuz diyor.şimdi ben ne yapmalıyım.İşyerine kağıdın gelmesini beklemeliyim yoksa yeniden vergi dairesine
gidip öğrenmeliyim.ayrıca eksik bulgu ne olabilir.bana cevap verirseniz sevinirim.

Bence zaman kaybetmeden vergi dairesine gidip konu hakkında bilgi edinin. Büyük olasılıkla raporunuzda bir şeyler eksiktir, "gidip tamamlayın" diyerek sizi hastaneye sevk edeceklerdir

Hayırlı olsun :)

Kuruma çağırmalarının nendeni neymiş?

Raporda eksiklik varmış onları tamamladım tekrar gitti ilk tarihten onaylandı

Merhabalar bülent bey
size birşey sormak istiyorum benim vergi indirimim 2013 kasım itibari ile onaylanmış.
Ben de çalıştığım şirketin muhasebe müdürüne söyledim hani bana bir dilekçe ile maaş bordrolarını verirseniz ben maliyeden bu parayı
talep ederim diye bana verdiği cevap alacağın 100 tl beni şimdi bukadar dosya ile uğraştırma bende tamam dedim ama buayki maaşımdada
hiçbir fark yok neden acaba

Kardeşim hayırlı olsun.Bende 2012 yılında %52 engelli raporu aldım.Cidp hastasıyım(ms benzeri)bu bahsettiğin erken emeklilik başvurusu nasıl bi süreç anlatırsan sevinirim.İlk müracatı nasıl ve nereye hangi evraklarla yapıyoruz?Şimdiden çok teşekkürler

Maliyeye vergi indirmi için başvuruda bulunuyorsunuz ama başvuru sırsında çalışıyor olmanız gerekiyor.iş yerinizden alacağınız yazı raporun aslı kimlik fot. Ve resimle oradan alacağınız orana göre kaçıncı dereceden engelli grubuna giriyorsanız.sitede sigortalılık süresi ve prim günleri mevcut süre dolunca sigortaya müracaat ediyorsunuz.benim bildiklerim bu kadar

http://www.engelliler.biz/forum/sak...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html

Üst Alt