Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim başvurumda raporumu %38'e düşürdüler! Ne yapabilirim?

serhat42

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar

yuzde 50.18 raporum vardi vergi indirimi icin ankaraya gonderdigim raporum yuzde 38 düştü napmam gerekiyor n
elerden yararlanabilirim bu zaman surecinde baska yapabilecegim birsey varmi ,

il saglik kuruluna muracaat edip rapora itiraz edin.rahatsizliklarinizdan eminseniz..sizi baska bir hastahaneye sevedeklerdir.hakem hastahane olmasina dikkat edin...bir seferde olayi cozun derim..

Uzun bir aradan sonra selam herkese . 2012 yılında başladığım dava süreci maalesef hala devam ediyor. 2014 yılında vergi mahkemesinde kazndığım dava , 27 aydır danıştay da sıra bekliyor. bimer defelarca yazdım , dilekçe ile danıştaya başvurdum . kimse tınlamıyor. dava açtığıma bin pişman ettiler. ( amaçlarıda bu zannedersem ) . Allahtan bisiklet için dua edeceğine , bisiklet çalıp af dilemek daha akıllıca heralde :)
2014 yılında kazandığım dava sonucu emekli oldum . ama şu anda ne emekliyim , ne değilim. arafta kaldım. ne aldığım parayı kullanabiliyorum. ne geleceğe yönelik plan yapabiliyorum. Ayrıca kaybedersem yasal faiz denen bir belada beni bekliyor.

Kimseye umutsuzluk aşılamak istemem. fakat bence oranınız düşürlürse yeni rapor alarak olayı çözmeniz. Ben sönüşü olmayan bir yola girdim. adalete güvendim. gecikmiş adalet adalet değil. kaç sene daha beklerim bilmiyorum.

.

serhat42

Siz hastaneden %40 üzeri rapor aldınız ama Maliye bunu %40'ın altında düşürmüşse, oranı düşüren Maliye'ye itiraz dilekçesi yazıp yeniden değerlendirme istemeniz gerek.

Eğer yine olumsuz sonuçlanırsa, emeklilik açısından aceleniz de yoksa, pps_977 ark arkadaşımızın yazdığı gibi, bir kaç yıl sonra yeniden rapor alıp yeni baştan başvurmanızı öneririm.

OturanBoğa

malesef benımde raporum onaylanmadı işleriye evrak gelmiş olmadı diye beni çağırdılar nedeni bilmiyorum ama benımde raporumu düşürdüler galiba vergi dairesine nasıl bir dilekçe vermem gerekiyor oturan boğa yardımcı olursanız sevinirim bende numune hastanesinden yeniledim raporumu 40 olan raporum 43 olarak verdiler ama bu severde vergi dairesi neyini onaylamadı yarın bakıcam bana birde dilecek örneği nasıl olmalı yazarmısınız arkadaşlar.

Tek engel devlet böyle cok ugrarisiriz daha ehliyette emeklilikte engelli kartinda Allah yardim etsin ne diyeyim

itiraz dilekcesi örnek varmı arkadaşlar ?

merhaba itiraz dilekçesini ankaraya mı gönderıyoruz yoksa bağlı oldugumuz vergı dairesıne mi bilen arkadaşlar yazabilir mı :confused:

Üst Alt