Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim başvurumun sonucu işyerime mi gelecek?

osi_71

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
% 45 engelli raporum var, vergi indirimi için başvuru yaptım ve % 45 olarak onaylandığını bakanlığı arayarak öğrendim. başvuru yaptığım istanbul vergi dairesi başkanlığını aradığımda belgeniz buraya gelmiştir hala imzadadır bilgisini verdiler.
VERGİ İNDİRİMİ BELGESİ benim elime geçecek mi? yada çalıştığım şirkete mi gidecek? bu belgenin aslının veya fotokopisinin elimizde olması gerekiyor mu?

Osman bey vergi indirim belgen iş yerine gelecek,işyerin seni bilgilendirir bu konuda,bu arada o belgenin fotokopisini işyerinden iste sana lazım olur örnein başka bir işe girersen oraya vereceksin .Benim başıma geldiği için biliyorum.

Başka işyerine girerken, yeni işyerine yönelik yazılmışını istiyorlar. (başıma geldiğinden biliyorum) Ama kopyasını mutlaka muahfaza edin, çünkü hem yeniden alırken hem de başka bir sürü olası yerde (emeklilik vs gibi) gerekli oluyor..

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

Üst Alt