Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim başvurusu için dilekçe örneği..?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yusuf89t
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yusuf89t

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
oturan boğa selamın aleykum vergi indirimi için baş vuracam tokatta yaşıyorum gönderdiğiniz linkte İstanbul vergi dairesi yazıyor. tokattan başvuracağım için tokat vergi dairesinden ayrıyetten dilekçemi almam gerekiyor.

Yusuf89t

İş yerinin kağıt vermesi lazım sana o kağıt ile bağlı olduğu gelir iadere başkanlığına gidiyosun orda engelliler birimi varsa kadın 2dk hazırlıyor ankara gönderiyor raporunu raporunj ya noterden tasdikli olacak yada gerçeği gidecek aslı gibidir kabul edilmiyor. 1 ay içinde sonuç geliyor. 1. 2. 3. derece olarak ona indirim yapılıyor belirli oranalrda vergi ödemiyosun maaşuın biraz artıyor o kadar :)

Bu gün yaptım işlemi iki belge verdi maliye birini kendim doldurdum diğerini sigorta girişini apan dükkanın muhasebecesi doldurdu.Ayrıca işe giriş bildirgesi de verdi muhasebeci onu istiyorlar.Daha gidip maliyeye teslim etmedim.

Yusuf89t
İşyerinizden alacağınız orada çalıştığınıza dair yazı ve varsa raporunuzla vergi dairesine gidin orada hazır form şeklinde matbu evrak vardır.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt