Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergı indirim başvurusu sonuçlanmış ama evrak hala işyerime ulaşmadı! Ne yapmalıyım?

hasanay

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
ıyı gunler arkadaslar ben bayramdan once vergı ındırıme basvurdun ankaradan 2. Dereceden faydalanabılır yazısı vergı dalresıne gelmıs vergı dalresıde ısyerıme gonderdını soyledı evrakların bı nushasını ama halen ısyerıme ulasmamsı bukadar gecmı oluyo bu ıs bırde malulen emeklılık oldugumuzda bız vefat ettıkten sopnra bu malul ması esvecocuklara kalabılıyomu bılgı verırsenız sevınırım

20012 yılının ortasında başvurdum 2013 ortasında sonuçlandı.Her türlü emeklilik eş ve çocuklara kalır.Bence

Yok ankara yazıyı yolladı ama ısyerıne posa 1 aydır ulasmıyo anlamadım gıttı 1800 gunden emeklı omak ıcın ne sart gerekıyor 2005 sgk gırısm var &70 raporum var suan 1600 gun ssk 500 gun bagkur var

ben 29/05/2014 tarihinde Sakarya Vergi Dairesi Başkanlığına raporumu verdim.04/07/2014 tarihinde onay yazısı posta ile geldi.

Üst Alt