Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim başvurusunda Ankara'dan ne kadar sürede yanıt geliyor?

faruk15

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
% 69 rapor aldım ve defterdarık kanalı ile 17/07/2009 tarihinde Ankaraya gönderilmek üzere postaya verildi
45 gün gecmesine ramen defterdarlıga henüz bir cevap gelmedi
ortalama ne kadar sürede cevap gelebir

teşekkürler

Ankaraya gönderilen evrağın protokol ve tarih numarasını öğrenmeye çalışın (telle ) ona göre yardımcı olmaya çalışalım bazen 3 ay sürenler var

İlk raporum postada geçen süre dahil 1 ay içinde sonuçlandı ve geldi. İkinci raporumu 1,5 ay sonunda gönderecek kurumu aramam sonucu hala Ankara ya göndermediklerini söylediler. Tekrar 1 ay sonra Ankara ile telefonla görüşmem sonucu raporların en fazla 2 hafta içinde sonuçlanıp postaya verildiğini ve benim evrağında 1 hafta önce postalandığını söylediler. Tekrar ilgili kurumu aradığımda onlarda arayıp buldular ve geldiğini söylediler. Kısacası Ankara dan ellerine geçtiten sonra 2-3 hafta içinde sonuçlandırıp postaya veriyolar. Ama Maliye özelliklede SGK bu evrakları bekletiyor. Tabi haklı olarak oradaki çalışan memurların iş yoğunluğu fazla :)

ben maliyede calışıyorum rapor babama ait raporları ankaraya yazısını yazan arkadaşım en son 28/07/2009 tarihinde aradıgım zaman raporun henüz gelmedigini söyledi raporun üst yazısının tarihini ve sayısını yarın ögrenirm rapor babama ait babamın ismi Kazım ALTUN

ayşe _ naz yarı ben size raporun tarih ve sayısını protokol numarasısnı bildirrim ilginize cok teşekkür ederim

senveben kardeş ankaranın telefonu varsa alablirmiym teşekkürler

bende %57 yolladım 2 ay 10 gün sonra işyerime geldi yani biraz sabredcen 3 ay sonrea gelenlerde var arkadaş

Üst Alt