Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim başvurusunda bulundum, sonuçlanana kadar çalışmalı mıyım?

jon83

Üye
Konular
43
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar sizlere bir kaç sorum olucak. ben mersin ünsde heyete girdim, vergi indirimi için üç bölümden yüzde 78 aldım. hastane yüzde 60 düşürdü. mersin üns heyete girmeyi ben istedim. nedeni balcalı yada farklı bir hastaneden rapor yada başka bir hakem hastanesine sevk etmesinler diye. sizce bu kararımda dogru mu taptım
mersin devlet has yada toros devlet has heyete girseydim sizce ank beni balcalı yada başka bir hakem hastanesine sevk eder miydi? bu birinci sorum

ikinci sorum:ben şuan aktif sigortalı gözüküyorum. kendi primimin parasını ben veriyorum, usulen, bilirsiniz, muhtemelen benim evragım maliyeye ordan ank gitmiştir, gidicekdir. mart ayında raporum kesinleşti. artık prim yatırmama gerek var mı? yani ank yanıt gelene kadar aktif sigortalı olmama gerek var mı? bilirsiniz işden ayrılsam bile 100 gün saglıktadan faydanabilicem. özet iş yerinden çıkış alsam sonucu etkiler mi?

üçüncü sorum ise ank kagıdım vergi indirim geldiginde maliyeye ordan da işyerime mi gelicek, yoksa maliyeye gelicek ben gidip maliyeden mi alıcam?

sakın iş inden ayrılma kardeş rapororunu ankara düşürebilir ayrıyeten emeklilik için sskya basvurdugunddaasenı tekrar heyete sokacaklar malıye senı yada dırek iş yerine haber vaerrr

Nereden rapor alırsan al, kurum sevk etmeye niyetliyse sevk eder...

Vergi indirimi başvurunun sonucunu bildirecek evrak Maliye'den işyerine gönderilecek. O evrak işyerinde kaybolmasın ve sana haber verilsin yeter. Vergi indirimi için başvurduktan sonra çalışıp çalışmamanın hiç bir önemi yok. Farzet ki işveren seni işten attı...

jon83

zorava72 ssk başvurdugunda tekrar heyete sokucaklar diyosun bu kanıya nerden vardın benim daha önceden raporum yok iş yerinde çalışırken maliyeden mersin üns sevkimi istedim çıkan sonuç üç yerden yüzde 78 hastane yüzde 60 kırptı ank düşürmek yerine bence yükseltir ama benim amacım yüzde 40 üstü pek o kadar önemli değil ben agır kua hastasıyım bir gözüm görmüyo bir kulagım duymuyo yüzde 40 gögüs hastalıkları yüzde 20 kulak yüzde 18 göze verdiler hastane yüzde 60 düşürdü kafama takıldı arkadaşlar zorava72 arkadaşın dedigi gibi yazım ank geldiktden sonra ssk emeklilik dilekcesini verdigimde tekrar hastaneye sevk ederlermi OturanBoğa gene yayın yönetmenim sizin bu konuda fikrinizi ögrenmek istiyorum ank vergi indirim onaylanıp geldi muhaseden aldım ssk gittim verdim beni tekrardan heyete sokarlarmı yada başka bir hastaneye sevk ederlermi bilgidigim kadari ile ank heyet kurulu eger isterse farklı bir hakem hastanesine yönlendiriyo sizin bu konuda fikriniz nedir cevap bekliyorum

Vergi indirim hakkı elde etmişsen bir daha hastaneye sevk edilmezsin.
Ama vergi indirimini hak ettiğine dair gelen evrakta kontrol muayenesi öngörülmüşse, ya da çalışma yaşamının bir aşamasında maliye kontrol muayenesi için sana evrak gönderirse, o zaman kontrol muayenesine gitmeye mecbursun

Üst Alt