Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vergi indirim başvurusunda defterdarlık neye göre oran belirliyor?
1- defterdarlıktan gecen hafta bır yazı geldı ve apılan ıncılemede saglık kurulumuz norolojık hasarın tam acılımı anlayamadıgından boş alana acık acık dokdurulmasını ıstemıs. bende numune hastanesınde norolojode tekrar o bolum ıcın heete gırdım ama raporumun tarıhı 2007 oldugundan ve yuzde 44 engel veren doktor ısten ayrıldıgından oradakı baska doktor o 44unm nasıl verıldıgını cozemedı ve oranı yazarak yuzde 51e cıkarttı.
Şimdi sorum su elımde rapaorum var yuzde 45 engellı dıye ama bu yazı anlaraya gıttıgınde bu sefer demezler mı bana bune tutarsızlıktır bır 44 bı 51 yuzde verılıyor baştan yapın heyet raporunu dıye ben bunu merak edıyorum bu duzeltme duzgun bır duzletme midir yoksa sıl baştan rapor mu gerekecek bene?
sevgiler
Orginal
----------
2- sorumuda sımdı yazacam kusura bakmayın
4424 gun prim yatmıs
yude 44 du ama su an ıcın bu oran yukarda yazdıgım durumda degısıklık olmazsa defterdarlıktan vergı ındırımım gelecek.
31 Aralık 1995 sigorta girisim var
16 Temmuz 1976 dogumşuyum ne zaman emekli olabılırım?
Yuzde 48 ile Defterdarlik Ankaraya onaylatti
MS hastasiyim
4600 gunu var SGK da
24 aralik 1995 SSK girisim var
toplamda 64.452,44 lira yatan pirimim var