Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vergi indirim başvurusunda raporu destekleyen tanı belgeleri koyabilir miyiz?
merhaba arkadaslar vergi indirimine basvururken,eksik evrak sorunu olmaması için,
rapor dosyasının içine mr sonucları emg sonuclarını ve tahlıl sonuclarını koysak nasıl olur,
cunku anladıgım kadarıyla bundan dolayı dönüyor
arkadaşlar,vergi indirim basvurusunda gerekli mr sonuclarını ve ilac raporlarını vergı daıresınde tarattıgımız zaman,ankaranın oranı yukseltme gıbı bı durumu olabılırmı,aynı sonucları hastanede rapor alırkende sundum fakat bel fıtıgı ve tansıyon raporları olmasına ragmen oran vermedıler.
merhaba , ben sgk lı olarak bir özel şirkette çalışıyorum zaten vergi indirimi hakkım sürekli idi ancak hastalık eklenince rapor oranım da arttı .2. dereceden 1.dereceye çıktım.Şimdi bu aldığım raporu işyerim insan kaynakları ya da finans birimi mi ankara ya yollamalı yoksa ben mi?
bu arada eski raporum gibi sürekli değil 2 yıllık verilmiş kanser olduğum için . metastaz üstünden 3 yıl geçti akciğerlerim kitle dolu bari 5 yıllık verselerdi.