Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim başvurusunda raporu destekleyen tanı belgeleri koyabilir miyiz?

ekol

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar vergi indirimine basvururken,eksik evrak sorunu olmaması için,
rapor dosyasının içine mr sonucları emg sonuclarını ve tahlıl sonuclarını koysak nasıl olur,
cunku anladıgım kadarıyla bundan dolayı dönüyor

ekol

Bu tür belgeyi, istesen de ekleyemezsin. Raporu yazan hastane bu konuda kayıtlarına tüm detayları yazar, Maliye oradan teyit eder.

iiyi guzel soyluyosunuz da bulent bey ,neden o zaman ankaraya gıden evrakların yarısından cogu eksık evrak dıye gerı gelıyor ?

arkadaşlar,vergi indirim basvurusunda gerekli mr sonuclarını ve ilac raporlarını vergı daıresınde tarattıgımız zaman,ankaranın oranı yukseltme gıbı bı durumu olabılırmı,aynı sonucları hastanede rapor alırkende sundum fakat bel fıtıgı ve tansıyon raporları olmasına ragmen oran vermedıler.

Önemli olan engelli raporunda vergi indirimi işaretli olması gerekiyor.
Vergi dairesine raporun aslı gibidir örneğini birde dilekçe , genel de böyle

merhaba , ben sgk lı olarak bir özel şirkette çalışıyorum zaten vergi indirimi hakkım sürekli idi ancak hastalık eklenince rapor oranım da arttı .2. dereceden 1.dereceye çıktım.Şimdi bu aldığım raporu işyerim insan kaynakları ya da finans birimi mi ankara ya yollamalı yoksa ben mi?
bu arada eski raporum gibi sürekli değil 2 yıllık verilmiş kanser olduğum için . metastaz üstünden 3 yıl geçti akciğerlerim kitle dolu bari 5 yıllık verselerdi.

Üst Alt